Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oldum hemde çok fena :)

cocacola

Öne çıkan mesajlar

her türlü olasılığım var konsere gitmiştik beraber arkadaşlarla dedim 14 şubatta ayhan sicimoğlu'nun konseri var ghettoda beraber gitsek güzel olur yine eeleniriz fln dedim evet süper olur dedi muhabbet var gibi şuanda ama nasıl açılcam tam olarak emin diilim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Yapma ya.

Kız bekler normal olarak. Eğer karşılıklıysa tabiki, bu ne ya, oyun mu anasını satayım kim önce açılcak acaba ezik muamelesi yapar gibi.
Ego tatmini mi yapıyoruz burda

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran kola, muhtemelen bir an önce bişeyler olsun istersin heralde ;)
Sosyal ağlarda paylaş

cocacola said:
ozmn 2 kere daha arkadaş ortamnda buluşum sonra söylerm böle böle die :)

hayır hayır uzatma 14 şubat ilk buluşmada öle bi ortamda belli et hoşlandıını hareketlerinle yalnız kalmaya çalış bişey yap yakın dur. istersen de söle. Fakat sakın bekleme 2 kere falan die yoksa kız aa bu bana açılmadı arkadaş olarak görüo beni diip çeker kendini. Cidden pişman olursun. Uzatma fazla =)
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ama fortis demiş hareketlerle arada belli etmek lazım.
Bende ağzından salyalar akarak EVLENBENLEN desin demiyorum, ama belli etmek falan da lazım biraz. He tabi mesela karşılıklı hoşlanma durumu varken erkeğin gidip başka kızla şakalaşıp vs. kızı kıskandırtmaya çalıştırması fln onlar oluyo yani. Onlar işin puştluk kısmı ama oluyo yani doğru
Sosyal ağlarda paylaş

ozmn biraz daha yakın olim dün arabayla çıktık kanlıca fln dolaştık baya bi yakın davrandı bna hatta arkadaşlara ben onları bıraktıktan sonra sormuşlar bnim hakkımda hiç bişeyler söylüyormu size die. onlarda şmdilik sadece söylüyor demişler:D ama ne olduunu söylemiorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:
msn al muabbet et, olucagı varsa ztn guzel sıkılmadan ilerler muabbet, 1 hafta sora disari cagir, sinema yemek fln, ondan 1 hafta sora duruma gore eve dvd fln olasiligin varsa cagir

yanliz kac hafta sonra cikmaya baslatcan ?? :)
ole daha mi heycanli oluyo :P ? madem kiz bos diil, git direk ozmn biz cikalim senle fln de isi espiriye dok. bos diilse gercekten tmm der zaten..

yani beni daha reddeden olmadi en gec 3 gun icinde cikmaya basliosun bu taktikle :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...