cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben aşık oldum sanırım karşımdakide bna karşı boş diil yani durmadan ortak arkadaşlarımıza beni soruyormuş sizce nasıl bir yol izlemem lazm :( lütfen yardım edin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 be cool düüd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 msn al muabbet et, olucagı varsa ztn guzel sıkılmadan ilerler muabbet, 1 hafta sora disari cagir, sinema yemek fln, ondan 1 hafta sora duruma gore eve dvd fln olasiligin varsa cagir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 her türlü olasılığım var konsere gitmiştik beraber arkadaşlarla dedim 14 şubatta ayhan sicimoğlu'nun konseri var ghettoda beraber gitsek güzel olur yine eeleniriz fln dedim evet süper olur dedi muhabbet var gibi şuanda ama nasıl açılcam tam olarak emin diilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 açılmicaksın kız da sana karsı bisi hissediyo diyosun, ozaman cool davranican acılmicaksin, ama yakin davranican vs. sonucunda o belli etmek zorunda kalicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 açık verdiğinde napcam aaa kodum kodum die sevincekmiym:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gerekirse koyacaksın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 seviyosan asla üzmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 acik verdiginde zaten o sana bi adım atmıs olucak, sen de ona bi adım atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 git açıl ya. uzun ve güzel bir ilişki olacaksa ne böyle be cool havaları. lise dönemi falan geçti heralde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 lise donemi gectigi icin bole yapman gerekiyo zaten :) gectigini varsayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ozmn ben 14 şubatta açıliim dimi konserde nasılsa bizde kalıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 açılma anam sen dinlemiomusun bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yapma ya. Kız bekler normal olarak. Eğer karşılıklıysa tabiki, bu ne ya, oyun mu anasını satayım kim önce açılcak acaba ezik muamelesi yapar gibi. Ego tatmini mi yapıyoruz burda İçinden nasıl geliyorsa öyle davran kola, muhtemelen bir an önce bişeyler olsun istersin heralde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sizde kalacaksa hareketlerine açıl zaten sözle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cocacola said: ozmn ben 14 şubatta açıliim dimi konserde nasılsa bizde kalıcak :D 23 Nisan'da açıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o da sana ilgiliyse gosterip vermiceksin, ki daha cok heveslenicek zalimce gozukuyo ama ateslendirmenin yolu bu, senin basina geldigini dusun, kız bi gun cok ilgili, bigun soguk, delirir pesinden kosarsin, ve durumun farkina varip da hayiflanmazsin insanlar bole seyler istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ozmn 2 kere daha arkadaş ortamnda buluşum sonra söylerm böle böle die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cocacola said: ozmn 2 kere daha arkadaş ortamnda buluşum sonra söylerm böle böle die :) hayır hayır uzatma 14 şubat ilk buluşmada öle bi ortamda belli et hoşlandıını hareketlerinle yalnız kalmaya çalış bişey yap yakın dur. istersen de söle. Fakat sakın bekleme 2 kere falan die yoksa kız aa bu bana açılmadı arkadaş olarak görüo beni diip çeker kendini. Cidden pişman olursun. Uzatma fazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Öyle ama fortis demiş hareketlerle arada belli etmek lazım. Bende ağzından salyalar akarak EVLENBENLEN desin demiyorum, ama belli etmek falan da lazım biraz. He tabi mesela karşılıklı hoşlanma durumu varken erkeğin gidip başka kızla şakalaşıp vs. kızı kıskandırtmaya çalıştırması fln onlar oluyo yani. Onlar işin puştluk kısmı ama oluyo yani doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ozmn biraz daha yakın olim dün arabayla çıktık kanlıca fln dolaştık baya bi yakın davrandı bna hatta arkadaşlara ben onları bıraktıktan sonra sormuşlar bnim hakkımda hiç bişeyler söylüyormu size die. onlarda şmdilik sadece söylüyor demişler:D ama ne olduunu söylemiorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ulan zaten olmuş o iş uzatma sakın dediiğim gibi döverim! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sintisyzer said: msn al muabbet et, olucagı varsa ztn guzel sıkılmadan ilerler muabbet, 1 hafta sora disari cagir, sinema yemek fln, ondan 1 hafta sora duruma gore eve dvd fln olasiligin varsa cagir yanliz kac hafta sonra cikmaya baslatcan ?? :) ole daha mi heycanli oluyo :P ? madem kiz bos diil, git direk ozmn biz cikalim senle fln de isi espiriye dok. bos diilse gercekten tmm der zaten.. yani beni daha reddeden olmadi en gec 3 gun icinde cikmaya basliosun bu taktikle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 14 şubattan sonra açıl bence, hediye masrafından kurtulursun bu 1 + çıkmaya başlar başlamaz hemen sevgililer günü olursa afallatır bu da 2 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar