Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sanat akımları için sunum yapmamız gerekiyor konumuz kübizm & empresyonizm,sınıfta gruplar halinde bölündük ayrıldık flm ama bugüne kadar yapılan sunumlar bayık geldi laptop slayt resim flm,orjinal olsun diye kübist bi ressamla röpörtaj düşünüyoruz(pekte orjinal değil ama sınıftaki diğer bayık hödöye göre değişik olacak diye dusunmekteyim)öncelikle ressam bulunduktan sonra hayatı kariyeri eserleri arastırılacak flm onlarla ilgili sorularda olacak ama patilere danısayım dedim soyle yaratıcı etkileyici sorular olabilirmi(cokta bayık olsun istemiyorum hm neden resim ? flm gibi =P)hatta baya bi yardım lazım,önerilerinizi bekliyorum; okula dogru ayaklarım geri geri gidiyorums bb. başlık röportaj olcak bu arada =p nasıl yazmısım heu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 halp derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bravo yani cok güzel bi noktaya takılmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 noktalama işaretlerine de takılabilirdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar