Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ya ben şuan friendly yim ve bişiler kestirdim gözüme :D Amulet of the Dawn ve Bracers of Hope ve birkaç şey daha almak istiyorum ama quartermasterda sadece recipe ve pattern falan var. Nereden alınıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şey, onlar için token topluyoduk hatırladıgım kadarı ile. tokenler için de bi sürü şey kesebiliyosun, crusade tokeni var bi de dawn tokeni var. amcalar söylüyo LHC içindeki. epix rewardlar için token lazım her ikisinden olmak üzere. Friendlyde mesela atıyorum 120 token, honored de 80, reveredde 60, exaltedde 40. ama bence, kesinlikle uğraşma, ÇOK uzun sürer ve artık baya gereksiz. eskiden naxx attune olmak için kasılırdı rep, ama artık cacık. ps. öyle bi yazmışım ki, ben bişi anlamadım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Abi Argent Dawn ı ne yapacaksın? Sizin realmde hala 60 mı seviye. Artık yeni gelen yerlere kas. Orası düşük kaldı. Ha yok illa kascam dersende; Stratholme, Scholomance kas. Ve Eastern Plagueland deki mobları kes ve düşenleri topla. Hatta AH de varsa onlarıda satın al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar