Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARIZALI

Pakize

Öne çıkan mesajlar

ARKADASLAR BU AKSAM BIR YERE GITMEK ÜZERE TRENE BINDIM; TREN ÖYLE TIKLIM TIKLIM DOLU KI; AYAKTA DURMAK ICIN TUVALET KAPISININ KARSISINDA YER BULDUM; TUVALET KAPISINDA "DEFEKT" YAZIYORDU; TREN HAREKET ETTI VE BIR YOLCU TUVALETE GIRMEK ÜZERE TUVALET KAPISINA YÖNELDI AMA TÜRK OLMADIGI BARIZ BELLI; KAPIDA KI "DEFEKT" YANI "ARIZALI" YAZISINI GÖRÜNCE KAPIYA DOKUNMADAN UZAKLASTI; SONRA BIR YABANCI DAHA GELDI; VE DEFEKT YAZISINI GÖRÜNCE O DA UZAKLASTI; ICIMDEN GECIRIYORDUM YAZIYI GÖREN BIR TÜRK OLSA KAPIYI ZORLARDI EN AZINDAN DIYE KI; INECEGIME YAKIN BIRISI DAHA GELDI DEFEKT YAZISINA BAKTI; BUNA RAGMEN KAPIYI ZORLADI VE YANINDA KI ARKADASINA "BOZUKMUS" DEDI;

HAH ISTE DEDIM GÖZÜNÜ SEVEYIM; AKLIMA GELEN BASIMA GELDI ÖYLE COK GÜLDÜM KI AKLIMDAN GECENIN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE CANLI OLARAK GERCEKLESMESINE

TREN´DEN INDIM VE YOL BOYUNCA DÜSÜNDÜM :

BIZLER OKUDUGUMUZ YAZIYA RAGMEN INANMAK MI ISTEMIYORUZ; YOKSA "YA BEN DOKUNUNCA ARIZASI KALMAZ" DIYE MI DÜSÜNÜYORUZ ?

SIZCE HANGISI ARKADASLAR ?
Sosyal ağlarda paylaş

Defekt ne demek bea ilk kez duyuyom ben olsam bende kapıyı denerdim . nie arızalı yazmıolar .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pakize, 29 January 2004 03:38 tarihinde demiş ki:
hayır almanca
ne dalga geçion her klelimeyi bilmek zorundamıyım :yapma: ayrıca türkçe kurallarınada uymuo kelime :hrr:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehu şunu baştan sölesene ben seni istte sanıom :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

türk dediğin gittiği her tuvalette arızalı yazısını görür işiyecek yer bulamayacak korkusuyla her gördüğü tuvaletin kapısını zorlar bozuk sifonları dener,pisuvarların üstündeki arızalı yazan kağıtları yırtar....fakat bir yabancı ülkesinde karşılaşmadığı ona alışılmadık gelen bu durumla pek ilgisizdir ve ihtiyacını başka biyerde gidereceğine inanır...bir türk bu inançtan yoksundur........[signature][hline]:yapma:
its better to burn out than to fade away....

[Bu mesaj darkwingduck tarafından 29 January 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj darkwingduck tarafından 29 January 2004 04:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...