Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ARKADASLAR BU AKSAM BIR YERE GITMEK ÜZERE TRENE BINDIM; TREN ÖYLE TIKLIM TIKLIM DOLU KI; AYAKTA DURMAK ICIN TUVALET KAPISININ KARSISINDA YER BULDUM; TUVALET KAPISINDA "DEFEKT" YAZIYORDU; TREN HAREKET ETTI VE BIR YOLCU TUVALETE GIRMEK ÜZERE TUVALET KAPISINA YÖNELDI AMA TÜRK OLMADIGI BARIZ BELLI; KAPIDA KI "DEFEKT" YANI "ARIZALI" YAZISINI GÖRÜNCE KAPIYA DOKUNMADAN UZAKLASTI; SONRA BIR YABANCI DAHA GELDI; VE DEFEKT YAZISINI GÖRÜNCE O DA UZAKLASTI; ICIMDEN GECIRIYORDUM YAZIYI GÖREN BIR TÜRK OLSA KAPIYI ZORLARDI EN AZINDAN DIYE KI; INECEGIME YAKIN BIRISI DAHA GELDI DEFEKT YAZISINA BAKTI; BUNA RAGMEN KAPIYI ZORLADI VE YANINDA KI ARKADASINA "BOZUKMUS" DEDI; HAH ISTE DEDIM GÖZÜNÜ SEVEYIM; AKLIMA GELEN BASIMA GELDI ÖYLE COK GÜLDÜM KI AKLIMDAN GECENIN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE CANLI OLARAK GERCEKLESMESINE TREN´DEN INDIM VE YOL BOYUNCA DÜSÜNDÜM : BIZLER OKUDUGUMUZ YAZIYA RAGMEN INANMAK MI ISTEMIYORUZ; YOKSA "YA BEN DOKUNUNCA ARIZASI KALMAZ" DIYE MI DÜSÜNÜYORUZ ? SIZCE HANGISI ARKADASLAR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Defekt ne demek bea ilk kez duyuyom ben olsam bende kapıyı denerdim . nie arızalı yazmıolar .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bi daha ittimi ? hayır, belki yazıyı unutmuşlardır :p *!turkum dooruyum calıskanıımm dierek uzaklasır* Ps:caps nie açık?[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lol töbe töbe[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sen bu saatte nie ayaktasın bakiim tunca?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Defekt demek bozuk demek , bunuda o trendeki herkez biliyor. caps için üzgünüm gece , gece ancak bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 AY HAKKATEN ÖYLE OLUYOMUŞ :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Defekt türkçemi ? bana pek öle gelmiyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hayır almanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 -kaktır lan memet içerdedir adam yalan yapıyordur -taam abe.. *!kaktırır* lol[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Pakize, 29 January 2004 03:38 tarihinde demiş ki: hayır almanca ne dalga geçion her klelimeyi bilmek zorundamıyım :yapma: ayrıca türkçe kurallarınada uymuo kelime :hrr:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 pakize kal vas atacak şimdi hepimize ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 almanyada biniyorsan bu tirene almanca bilmek ZORUNDASIN! üüfffff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ehuehu şunu baştan sölesene ben seni istte sanıom :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 heheh ÇOTAAAA diye ses geldi pakizenin son mesajından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 illa herşeyi bilecen mi almancaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Wendigo, 29 January 2004 03:24 tarihinde demiş ki: sen bu saatte nie ayaktasın bakiim tunca? bizim başımız kelmi aaa[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Aaa oda insan hobbit deelki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cevap verme abine piercing inden asarım wallaa :p *!kıyamaz yanaktan makas alır :P*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 euheuh[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 türk dediğin gittiği her tuvalette arızalı yazısını görür işiyecek yer bulamayacak korkusuyla her gördüğü tuvaletin kapısını zorlar bozuk sifonları dener,pisuvarların üstündeki arızalı yazan kağıtları yırtar....fakat bir yabancı ülkesinde karşılaşmadığı ona alışılmadık gelen bu durumla pek ilgisizdir ve ihtiyacını başka biyerde gidereceğine inanır...bir türk bu inançtan yoksundur........[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away.... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 29 January 2004 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 29 January 2004 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Pakize, 29 January 2004 03:40 tarihinde demiş ki: almanyada biniyorsan bu tirene almanca bilmek ZORUNDASIN! üüfffff! Bu yazıdaki anlamsızlık Bu açıklamayla düzelmiş üüfffff![signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ama hadi dielim ben bi turist olarak Almanya'ya gittim, ama Almanca bilmiyorum, defekt ne demek onu da bilmiorum misal, ben de bi zorlayabilirdim kapıyı :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu ÜÜÜÜÜÜÜFFFF NE allah aşkına[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar