Lethious Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yapı kredi yayınları doğan kardeş dergisini farklı bir formatta yeniden çıkartıyormuş. uzun süredir bir çizgi roman dergisi çıkarmak isteyen yayınevi, doğan kardeş adını yaşatmak için bu ismi seçmiş. dergi eski formatı yerine artık sadece çizgi roman yayınlayacakmış. ben bugün aldım. gerçekten güzel seçimler yapmışlar. dokuz çizgi roman var, sonraki sayılarda devam etmek üzere yayınlanan. fiyat 6 ytl. ben çok beğendim. bulursanız ve çizgi romana meraklıysanız kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 doğan ortaam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hoba iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 reco ve mümin kardeşleri isimli çizgi roman bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yabancı çizgi roman çevirileri yayınlıyorlar. sanmam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar