senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 harbi ya benimde dikkatimi çekti adam her msj'ında gslilere b,k atmaya çalışmış. hee b arkadaş ben dittim hadi oy verin geri geldim diyen şahsiyetti ... 40 yaşında hani ehe pardon o zaman yorum yoq diyelim :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: UrZa, 20 Mart 2003 22:17 tarihinde demiş ki: inönü gibi sularaltındaki bir stadı koymazlar sanırım. Bu arada Blackeagle denen şahsiyeti yeteri kadar gereksiz buluyorum. hala burada boru öttürmesini ise Beşiktaş taraftarı admin ve modlara bağlıyorum. İnan ben de seni çok gerekli bulmuyorum...[hline]GÖKYÜZÜ KARATALLARIN,TRÜBÜNLER CARSININ SAMPIYONLUK BESIKTASIMIZIN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: UrZa, 20 Mart 2003 22:17 tarihinde demiş ki: inönü gibi sularaltındaki bir stadı koymazlar sanırım. ehe karlar altındaki stadları koyuolar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ne demek lan ne yararın dokundu? hayır işleminde mi bulunmam lazım nedir? alla alla ne yazık olurmuş? kimi tehdit ediosun yaa sen?! Senin ne yararın dokunmuş bakiim..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 senin yararını söyle bakalım..Ona göre tartışalım..heryyerde blackeagle gereksiz gereksiz..Ne yani? konuyla ilgili yazı yazsana..Sen ne biçim adamsın ya?[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: UrZa, 21 Mart 2003 21:41 tarihinde demiş ki: said: Blackeagle, 21 Mart 2003 21:17 tarihinde demiş ki: said: UrZa, 20 Mart 2003 22:17 tarihinde demiş ki: inönü gibi sularaltındaki bir stadı koymazlar sanırım. Bu arada Blackeagle denen şahsiyeti yeteri kadar gereksiz buluyorum. hala burada boru öttürmesini ise Beşiktaş taraftarı admin ve modlara bağlıyorum. İnan ben de seni çok gerekli bulmuyorum...[hline]GÖKYÜZÜ KARATALLARIN,TRÜBÜNLER CARSININ SAMPIYONLUK BESIKTASIMIZIN.... ne yararın dokundu lean şu forumlara şu siteye konuşmalarına dikkat et yazık olur bak. Bırak kendı halıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar