CapN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şöyle bir macro mumkunmu tek tuş dispel istiyorum kime lazımsa ona atıcak addon istemiyorum mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bence dispel makrosu gerkesiz. otomatik dispel daha doğrusu. Göreceli kavram. acil atman gereken adam var. sonra atman gereken adam var. misal tüm takım fear yemiş sen warrioru dispellemelisin. gider öncesinde diğer 3 kişiyi dispeller felan unstable aff olmuştur arenada misal. aboov ona hiç girmiyorum. oyunu zevkli kılan bu zaten hızlı karar vercen seçicen başarıcan vs. çok uzattım da. yapma etme :D ha Ui addonlar var dispellencek macikleri daha rahat görmen için hayvan gibi alarm veriyolar party barlara. rahat farketme açısından onları kullan ama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Eskiden decurse yapardi o işi, baya ciddi tek tuşla istedigin öncelikleri falan belirleyerek nokta atış dispeller yapardın. Sonra blizzard "hoooop dur bakam" dedi ve bugünkü sisteme geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 3v3 Takımda şunu kullanıyorum zaten F1 Dispel myself F2 Dispel War F3 Dispel Lock Onun dışında 1 tanede random atan ıstemıstım =) aff locka karşı problem yaşamam reflexler ıyıde fps kötü kolaylaştırmaya çalışıyorum hafıften =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 /targetfriend /cast hede /targetlasttarget bu belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 decursive kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oradaburada said: /targetfriend /cast hede /targetlasttarget bu belki işe yarar. Arada takılıyor bıraz oynarsam olucak sanırım çok saol Decursive istemiyor saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 macro ile onu yapamazsin, o dedigini anca decursive yada detox ile yapabilirsin. macroda yapabilecegin en iyi sey ise mesela d tusuna bindledin diyelim dispeli. ctrl+d kendine alt+d baska birine gibi yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oradaburada said: /targetfriend /cast hede /targetlasttarget bu belki işe yarar. bunu yerine /cast [target=isim] spellname kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Onu yaptım F1 F2 F3 olarak ayarladım ayrıyetten bırtanede random istiyorum ama olmuyo sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Druqie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 /cast [target=mouseover, exists][] Abolish Poison abolish poi yerine kendi spellini yazip mousun ucundaki kisiye tiklamadan atabilirsin decurse dispell vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Buda ıyımıs cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Aslında banada bir makro lazım yapmak istedigim büyüyü cast ettiği zaman target'e atmasın hazır bulunsun elimde. Heal yapınca targette kimse olmayınca hazır bekliyor el parlıyor böyle onun gibi. Target self kullandıgım için zor oluyor diğer türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 4Ever said: Aslında banada bir makro lazım yapmak istedigim büyüyü cast ettiği zaman target'e atmasın hazır bulunsun elimde. Heal yapınca targette kimse olmayınca hazır bekliyor el parlıyor böyle onun gibi. Target self kullandıgım için zor oluyor diğer türlü. /cast [target=mouseover, exists][] Abolish Poison sanada yarar işte bu arkadaşın gosterdigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar