Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vaka analizi örnek

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana vaka analizi örneği lazım. İnternetten aradım ama bulamadım.Ayrıca vaka analizi ile alakalı ders notu yada akademik bir araştırma filan olursa iyi olur.Tıp alanında değil endüstri mühendisliği alanında olması lazım. mesela;
spoiler içindeki gibi ama daha kapsamlı....

Danışmanlık Hizmetlerimizin dünyanın çeşitli bölgelerindeki ofislerinin yürüttüğü Mali İşler Etkinliği projelerinden örnekler:

Durum: Müşterinin sorunu neydi?

Günümüzün değişen iş dünyası ve değişen iş ihtiyaçları, Finans Profesyonellerini/yöneticilerini teknik uzmanlardan güçlü ilişkiler geliştirebilen iş ortaklarına dönüşmeye zorluyor.

Bu yeni beceriler, eski becerilerden çok farklı ve Finans profesyonellerinin çok da alışık olmadığı konular olarak görülüyor.

Aksiyon: PricewaterhouseCoopers ne yaptı? Bunu nasıl gerçekleştirdi?

* Müşteri için davranışsal yetkinlikler belirlendi.
* Öz değerlendirme süreçleri ve araçları tasarlandı.
* Finans yöneticileri, kendilerinden beklenenleri daha iyi anlayabilmeleri için geliştirme süreçlerine bizzat dahil edildi.
* Böylece projeye bağlılık düzeyleri maksimize edildi.

Tüm bunlar:

* Görüşmeler
* Doküman incelemeleri (strateji, yetkinlikler, performans planları, kilit başarı faktörleri, geliştirme planları vb.)
* Kilit paydaşlar ile taslak çalışmaları ve denemeler
* İletişim planı (kritik mesajların analizi, farklı ihtiyaçlar vb.) aracılığı ile sağlandı.

Sonuç: Müşteri için kazanımlar nelerdi?

* Yüksek bağlılık düzeyi
* Müşteriye özel davranışsal yetkinlikler (ilgili, firma ihtiyaçları odaklı)
* Tüm finans profesyonelleri yetkinliklerinin gelişiminin ele alınması ve yönetilmesi için basit süreçler

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...