Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgilinizin şu andaki sevgilisyle tanışmak

tellos

Öne çıkan mesajlar

ben ayrıldıgım kız arkadaşımı olası sevgilisiyle normal şekilde yanyana yürürken görünce dellenmistim ve kötü bi insan oluverdim o anda :P...tekrar beraberiz şimdi o ayrı ^^ ama insandan insana değişir yapı meselesi senin icin dogruysa dogrudur bu işlerde tek dogru olmuyor sanki...
Sosyal ağlarda paylaş

dinanın bakışından bi tane de ben attım "taze" bi olayın üzerinden. aldatma gibi bişey de olmuştu ayrıca olayda. sonra biz kızla tekrar çıkmaya da başladık. okulda omuzda attım velede, ters ters de baktım ama bi duvar pası gelmediği için dayak olayı olmadı. sonuç itibariyle kızla ayrıldık. olmuyo çünkü bi kere soğukluk girince araya
Sosyal ağlarda paylaş

eski sevgilinin yeni sevgilisi ile tanışmaya, eski sevgilinizin yeni sevgilisinin eski sevgilisi ile gidin.. acı versin.

veya boşver direk eski sevgilinizin yeni sevgilisinin kız kardeşini alın yanınıza.. olmadı eski sevgilinizin yeni sevgilisinin annesine ulaşmanın yollarını arayın (yuh! MILF)

eski sevgilinizin kardeşi de olabilir ama daha ulaşılmaz sanki..

ya da hiç sallamayın en güzeli..
Sosyal ağlarda paylaş

mADmaXimus said:
eski sevgilinizin annesini unutmussun dasaa :D

DARN! bi şeyleri atladığımı biliyordum!

işte kombinasyonları çoğaltabilirsiniz. tabii doğrudan ikisinin kalbini sökmeyi de düşenbilirsiniz. uygulamasını bilmem amma düşümesi elbette mutlu edecektir.

dövün lam dövün.. en temizi(YUH!)

dasaaa the barbarian
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...