irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 valla ben fotografını gördum yetti,hiç de öyle oturamam efenim aynı masada fln.döverim ben o kızı tutamam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 serte gerek yok olmuş bitmiş olay bitmediyse içinde bişey sahip çıkaydın erkeğine yada kadınına yada sevgiline pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bi de bazı modeller gördüm o anki sevgilisinin eski erkek arkadaşları ile arkadaş olmaya çalışıyo falan gay misin arkadaş diyesi geliyor insanın d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dynun kesinlikle dialogun devamını anlatmalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ardeth said: Bi de bazı modeller gördüm o anki sevgilisinin eski erkek arkadaşları ile arkadaş olmaya çalışıyo falan gay misin arkadaş diyesi geliyor insanın d: yok artik :D barbeku falan yapilsin hatta. kiz ve 10 senelik sevgilileri. 5 e 5 ten mac falan yapsinlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 oha sina birine gay diyosa tahmin bile edemiyorum o çocugu asdfg. benim işim olmaz, eski sevgilimden ayrıldıktan sonra aradan yıllar geçmiş çok şeyler değişmediyse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben ayrıldıgım kız arkadaşımı olası sevgilisiyle normal şekilde yanyana yürürken görünce dellenmistim ve kötü bi insan oluverdim o anda :P...tekrar beraberiz şimdi o ayrı ^^ ama insandan insana değişir yapı meselesi senin icin dogruysa dogrudur bu işlerde tek dogru olmuyor sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 medeni olmak lazım tabi. merhaba kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dinanın bakışından bi tane de ben attım "taze" bi olayın üzerinden. aldatma gibi bişey de olmuştu ayrıca olayda. sonra biz kızla tekrar çıkmaya da başladık. okulda omuzda attım velede, ters ters de baktım ama bi duvar pası gelmediği için dayak olayı olmadı. sonuç itibariyle kızla ayrıldık. olmuyo çünkü bi kere soğukluk girince araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sly-One said: oha sina birine gay diyosa tahmin bile edemiyorum o çocugu asdfg. gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 eski sevgilinin yeni sevgilisi ile tanışmaya, eski sevgilinizin yeni sevgilisinin eski sevgilisi ile gidin.. acı versin. veya boşver direk eski sevgilinizin yeni sevgilisinin kız kardeşini alın yanınıza.. olmadı eski sevgilinizin yeni sevgilisinin annesine ulaşmanın yollarını arayın (yuh! MILF) eski sevgilinizin kardeşi de olabilir ama daha ulaşılmaz sanki.. ya da hiç sallamayın en güzeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 eski sevgilinizin annesini unutmussun dasaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ya yapmayın şöyle şeyler kahvaltı ediyoruz surada iştah falan bırakmadınız.. eski sevgilimin annesiymiş yok ali sami. Sanırım bugün bidaha yemek yiyemem.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Hayatta selam falan vermezdim, o bişey derse de he he deyip geçerim, bi de tavla atalım isterseniz muhabbet falan noluyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 mADmaXimus said: eski sevgilinizin annesini unutmussun dasaa :D DARN! bi şeyleri atladığımı biliyordum! işte kombinasyonları çoğaltabilirsiniz. tabii doğrudan ikisinin kalbini sökmeyi de düşenbilirsiniz. uygulamasını bilmem amma düşümesi elbette mutlu edecektir. dövün lam dövün.. en temizi(YUH!) dasaaa the barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar