Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevdiğim Kıza Yaklaşmak İçin Tanıştığım Arkadaşı Bana Aşık Oldu.İmdak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence sen o kızdan vazgeç arkadaşım, buradan tam bir çözüm çıkana kadar yıl geçer bu topic de 728372 sayfaya ulaşır bence :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Mesaj tarihi:
ya walla bütün cevapları okumadım da şöle bi baktım. Sana tavsiyem şu: Git o hoşlandığın kıza de ki; sizin sınıfta şöle şöle bi kız var, bana bulaştı bırakmıyor. Aşık olmuş bana sanarım. Onu benden kibar bi şekilde uzaklaştırmak için bana yardımcı olurmusun de bakalım ne olacak ;) O da sana ne yani çıkıyo gibimi yapıcaz diyince de; aa bak ne iyi bi fikir dersin zaten o kız da senden birazcık olsun hoşlanıyosa anlamış olursun..

Hadi yolun açık ola..[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy:
Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS
May the force be with the rebels!
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 28 January 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
Be Homer,

to Homer:: to turn complete idiocity into a brilliant success...

be bodoz,
be homer,

yanlis cok yanlis

to pull a homer bi kere o bakiniz imzam...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
levie be
kardeşmiyiz baba biz

ben de önüme gelene tavsiyeler veriyorum ki bu tavsiyeler de oldukça işe yarıyor

iş kendime gelince ööle sap gibi kalıyorum
maymun moduna geçmediğim kalıyor bir tek
tam geçecekken de olayların boyutu değişiyor bu sefer de hiç bir şey yapmaam gerek kalmıyor

ne dersin abi
bu soruna bi çözüm bulsak???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
Şimdi böyle konularda cok hassas ve dikkatli davranmak lazım. Yoksa çok kötü sonuçlar dogurabilir. Bence sevdigin kızı bır sure unutmak zorundasın. aman duygularına yenilme . şu an cıktıgın kız bi örenirse yandın . öbür kızdan da umudu kes o zaman .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
  • Yeni Oluştur...