tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mavardi said: babasıyla yada abisiyle paylaşacak,onlarda gerekeni yapacak (garıya götürecek) kimseyle paylaşmayacak tabiki özel diye birşey var baba mı görüyo o işi ahahahahahahahahahah
Vandyke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mavardi saçmalamışsın gibi geldi erkek adamın erkeklerle site paylamasından doğal ne olabilirki gey lik le nasıl bağdaştırdın onu anlamadım, yoksa sen girmiomusun bu tarz sitelere gözlerinimi kapatıosun lol ya
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 doğru düzgün oku ilk kim gey demiş gör! doğru söylüyosun saçmalıyorum kim uğraşıcak çenenizle
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mavardi ===> www.apticik.com 'a mod aranıyo ilgilenirmisin ? alternetif pati olarak düşün
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yetkili kişisi senmisin bu apticik.com un ?
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 konu başka yöne sapıyo iyice arkadaşım ben engel olmayayım siz devam edin paylaşıma
Öne çıkan mesajlar