Zheld Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ne salak bi konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o.c. olup bir de üstüne alınmak da bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 "çok kötüyüm moral 0 mesaj atma" sen neden giriyorsun ki msn e , eh o kadar kötüysen neden msn desin , msn deysen neden millete mesaj atma diyorsun. Hala bazı noktalarda mantık arayan arkadaşlara bir adet after eight ikram ediyorum. yokum yerinede orada koyulabilecek statusler var onlar kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 "Yokum yazma" tribine bağlayanları direk yok ederek bir daha yazılmamasını sağlıyorum. En kralı, tavsiye edilir. Sanki dünya etraflarında dönüo, sanki herkeş ona bişi yazmak istiyor da "istemem yan cebime koy" nidalarına giren tiplere uyuz olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 of beni gayet iyi anlayan ve benim gibi düşünen insanlar olduğunu gördüm ya yeter o bana. ve red sen hala algılamakta sorun yaşıyosun galiba.ayrıca konu saçmaysa saçma de geç niye mesaj atıyosun ki buraya.belirtme görüşünü yani saçmaysa.biz kendi capımıza takılalım.bak bana sacma diyosun ama kaç kişi benle aynı gorüşte. tekrar belirtiyiorum bak "YOKUM" yazana eyvallah bişey demiyorum.bende yazarım yani millet mesajını bıraksın gelince okuyim. "YOKUM YAZMA" ne alaka?yoksun msn acık,milletin yazmasını istemiyosun msn açık. ha tek mantıklı noktası şu olabilir.birine önceden soylemişindir msne gir bekliyorum diye o arada kimseyle konuşmak istemiyosundur yokum yazma dersin.fakat onun içinde çevrim dışı girebilirsin yani illa oyle aptal bişey yazmaya gerek yok. bu arada sinirliyim yazmayı kızlar diyo demişin.ben erkekler yapıyo demedim zaten genel konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya herkesin bir tribi vardır.özgür ülkeB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bence senin problemin hayatı sırf ''garı tavlama,kız kaldırma'' olarak görmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 milletin msn iletisi seni mi gedi ya Killer boşver abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 "aşkın fidanlarını diktim gönlüme, kara actılar ciceklerini, bir bıcak gibi saplandı kökleri kalbime, cana küstüm candana küstüm yalnızlık ömür boyu" gibi zıbırtık şeyleri mesela oturup düşünüp yazıyolarya o cok garip geliyo bana, oturup onunla uğralıyolarya fılan. Hayır bu kadar abuk olmasınada gerek yok da oraya 1 paragraf yazı yazmak oturup düşünüp komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 said: entropyproteinfoldingquantumenergytransferproteinflexibilityfouriertransformwebdatamininghaemostaticpolymers-imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ben "işim var güzel ve kızıl saçlı değilsen rahatsız etme" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Orcun olm su Killer accountuyla post atip mesajlarini dagitmasan 10k madalyasini alacaktin simdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fdsfsdf tamam abi. haa o uzun yazılar ayrı olay zatn. owshit karı kız tavlama derdim var da kıskançlıktan mı yaazdım sanıyosun?sanıyosan devam et sen yetişiriz biz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hepimiz lameriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Adam milletin mesaj atmasını istemiyodur ne var bunda?Buyuk ihtimalle ''yokum'' yazısı duruyoken o adam birileriyle konusuyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bir ademoğlunun yaptığı her hareketin karı-kız düşürmek için yapıldığı düşüncesini biraz sıyırın aklınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bu tepki çeken iletilerle karı kız düşürülüyorsa bi kaç örnek alayım bende. düşer müşer bi tane stepne yaparım. misal; ÇOK KIZGINIM BABAMI DÖVDÜM SAKIN MESAJ ATMA YOKUM güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet o tarz ileti ile çok kız tavladım ben 1oha ne kadar sexisin asabisin güçlüsün ama bi yandan da EMOSUN benimleN SEX yap.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Emolara mı veriolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet duygusal sevişio onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fistan said: ÇOK KIZGINIM BABAMI DÖVDÜM SAKIN MESAJ ATMA YOKUM kermit style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hmmm,yalamadan yutmuyorlar yani.Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 delete diye bi tuş var adamım birinin iletisi canını sıkıyosa silersin. Daha sonra tirp yok bişey yok ohh tek başına takılırsın msnde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Werewolf said: Fistan said: ÇOK KIZGINIM BABAMI DÖVDÜM SAKIN MESAJ ATMA YOKUM kermit style. kermit styla desek daha bi gangsta rapper gibin oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yazılan her şey başkalarına bir şey göstermek içindir. aha felsefesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar