Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer misiniz?

Killer

Öne çıkan mesajlar

"çok kötüyüm moral 0 mesaj atma"
sen neden giriyorsun ki msn e , eh o kadar kötüysen neden msn desin , msn deysen neden millete mesaj atma diyorsun.

Hala bazı noktalarda mantık arayan arkadaşlara bir adet after eight ikram ediyorum.
yokum yerinede orada koyulabilecek statusler var onlar kullanılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

of beni gayet iyi anlayan ve benim gibi düşünen insanlar olduğunu gördüm ya yeter o bana.

ve red sen hala algılamakta sorun yaşıyosun galiba.ayrıca konu saçmaysa saçma de geç niye mesaj atıyosun ki buraya.belirtme görüşünü yani saçmaysa.biz kendi capımıza takılalım.bak bana sacma diyosun ama kaç kişi benle aynı gorüşte.

tekrar belirtiyiorum bak "YOKUM" yazana eyvallah bişey demiyorum.bende yazarım yani millet mesajını bıraksın gelince okuyim.

"YOKUM YAZMA" ne alaka?yoksun msn acık,milletin yazmasını istemiyosun msn açık.

ha tek mantıklı noktası şu olabilir.birine önceden soylemişindir msne gir bekliyorum diye o arada kimseyle konuşmak istemiyosundur yokum yazma dersin.fakat onun içinde çevrim dışı girebilirsin yani illa oyle aptal bişey yazmaya gerek yok.

bu arada sinirliyim yazmayı kızlar diyo demişin.ben erkekler yapıyo demedim zaten genel konuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

"aşkın fidanlarını diktim gönlüme, kara actılar ciceklerini, bir bıcak gibi saplandı kökleri kalbime, cana küstüm candana küstüm yalnızlık ömür boyu"

gibi zıbırtık şeyleri mesela oturup düşünüp yazıyolarya o cok garip geliyo bana, oturup onunla uğralıyolarya fılan. Hayır bu kadar abuk olmasınada gerek yok da oraya 1 paragraf yazı yazmak oturup düşünüp komik yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...