Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 reçete ile mi satılır? eczanenin birine girdiğim gibi alabilir miyim? veya eczacıya "abla uyku uyuyamıyorum ben, şu ayarda bir şey versene hı?" desem tepkisi ne olur? dileğimi gerçekleştirme yetkisi var mıdır? hadi yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Cynthia said: reçete ile mi satılır? eczanenin birine girdiğim gibi alabilir miyim? veya eczacıya "abla uyku uyuyamıyorum ben, şu ayarda bir şey versene hı?" desem tepkisi ne olur? dileğimi gerçekleştirme yetkisi var mıdır? hadi yardım.. uyku uyuyamıyorum. gereksiz sözcük kullanımı. (össci gençlik işbaşında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Atarax alınabiliyor reçetesiz. Hayatımı kurtarmıştır sayısız defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 güzel nickname olur o ilaçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 uyutma kısmı haricinde, gün içinde de beyin boşaltıcı etkisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Arkadaşlar bu tarz ilaçları reçetesiz almayın.Sedatif olması lazım,alkol gibi etki yapar.Ama doktora danışın,uyku ilacı satıldığına bakmayın, o kadar kolay mı uyku ilacı almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 duyumlara göre çok uyku yapıyormuş. yarım saatte etki edermiş. reçetesiz rahatlıkla alınabiliyormuş. çok fazla içmemek lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Beyinin faaliyetleri üzerinde etkisi olan ilaçlara güvenemiyorum ben. En azından doktora gidip danışmak lazım. Gerçekten gerekliyse doktor zaten gerekli ilaçları reçete edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 piyasadaki en dandik ilaç sakın kullanma ztn 1 milyonmu ne fiyatıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 eller, ayaklar ve koltuk altnda aşırı terleme mevcut bende öyle böyle değil yani bildiğiniz hayvan gibi terleme o sebeple yeni kullanmaya başladım daha doğrusu ameliyat ile tedaviden önce bu tarz yöntemlere başvurmayı düşündük çünkü ameliyat en son çözüm. ilacın sempatik sinir sistemini kontrol altına alıyor ki terleme oranı ciddi şekilde azaldı. 10 mg lıklardan kullanıyorum günde 1 defa olmak üzere. felaket uyku yapıyor yalnız 12 saat uyuduğumu bilirim. ilaç reçetesiz satılıyor 2 ytlden ucuz. sırf miskinlik özelliğinden dolayı da ilacı bırakabilirim. alışmaya çalışıyorum bakalım uyku olayına olmadı bırakıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 abi 12 saat uyuduğumu bilirim diyosun da ortalama 12 saat uyuyan insanlar var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 e tamam zaten yetişkin bir insanın uyuma süresi 7 bilemedin 8 saattir. bir günün yarısını uyuyarak geçirmek biraz hayvanlık olabiliyor :) ki hepsini geçtim ben normalde (istediğim vakit) 7 saat sınırını geçen biriyim. bu ilacı kullanınca hiç iyi olmadı df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 benim uykumu alabilmek icin uyumam gereken sure ortalama 16 saat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kiloda aynı orantıda yuksek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 uyku ile kilo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 trisiklik antidepresan etkenide amitriptilin normal gidip alınabilir yada normal sağlık ocağı doktoruda yazabilir ucuz çünkü eski bir ilaç iştahı arttırır seratonin reuptake ini arttırdığı için uyuşukluk uykuya eğilimide arttırır ama uyku problemi için kullanıcaksan başka bir doktora başvurman daha yararlı olur çünkü daha etkili ilaçlar var uyku için edit: terleme üzerine etkileri parasempatik sistemi baskılayarak oluyor(antikolinerjik etki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar