Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 William abimiz turnesinde bi Türkiye'ye uğramak istemiş. Bende biraz mail yolu ile konuştum kendisiyle saat 8'de sahneye çıkacak 2-3 saat kadar çalacak muhtemelen hepimiz o arada erir biteriz. Aynı zamanda kambosu Andrew'de 29 Şubat'ta geliyor yine ODTU'e. Klasik müzik severlere duyrulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Odtü klasik gitar klubü var dimi ya onlar getiriyor sürekli sırf bu nedenle odtüye gitmek isterim.Başka üniversitede var mıdır benzeri bir oluşum,senelerdir takip ediyorum senelerdir imreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 DEU'da da yok malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 29 şubatta geliosa neden başlıkda 7 mart yazıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Rondo "alla turca" (:P) (:P) hatırlatma amaçlıdır... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar