seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 17 yaşındaki bir Rus kızının gözünde X ışını varmış gibi insanların iç organlarını görüyormuş. 17 yaşındaki Natasha, bir gazetecinin kolundaki 37 yıllık kırığı fark etmiş. Nataşa, "İnsanın içinde meydana gelen herşeyi görebiliyorum" demiş. Daha sonra, Nataşa'nın yeteneğini, yakındaki bir doktor da doğrulamış. doktor, "Nataşa'yı 7 yıldır test ediyorum ve yeteneğinden eminim. Bunu bilimsel olarak açıklayamıyorum ama o gerçek bir fenomen" demiş. "X-ışınlı gözlerim var, para kazanıp köşeyi dönebilirim" diye düşünen genç kız, günde 100 kişiye bakıyor ve türk parası karışılığı olarak 20 milyon TL aldığı konsültasyonlardan sonra şiddetli başağrıları çekiyormuş.[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bu topicin aynısı açılmıştı...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet. bunu daa önce yollamıştı bi arkadaş. fazla gerilerde diil..[signature][hline]En son insan yapısı olmayan neye hayranlık duydun. Bir çiçeği ne zaman kokladın en son. Gökyüzüne ne zaman baktın.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu konu daha önce açılmıştı silinmesini talep ediyorum Bonepart'a havale ediyorum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hmm Fire starter geldi aklıma..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 açtığım her topic olay oluyor :). kalsın boşverin ya belki okumayan arkadaşlarımız vardır. yeni üyelerimizde var hem...[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 benimde aklıma Azınlık Raporundaki kahin geldi :)[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors
armra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu tür şeyler tamamen hurafedir eski topiğide okumuş hayrete düşmüştüm Kusma olayım bu topiğe denk düştü Dünyadaki hertürlü hurafeye şuna buna topik açılmasında karşıyım Bir çok saçma uygulama yaptığını düşündüğüm yetkililerin de neyse.......[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
ranges Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 seemann hani bu fake acc ya sanırım sen justin oluyorsun :) konuşmandan anladım hani zekiyim ya ehe bildim mi bildim mi?[signature][hline]erentako, 23 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki: beyler yazacam 1sn
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 direct attack mode...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hmmz arama denen bi olayı arkada$ daha orenememi$ direk bone'a havale ediyorum ben de ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kızın dogum yılı cernobil in patlama yılına denk ! rusyada garip binlerce vaka var. bu en ilginci tabi digerleri gibi buda yakında ölür.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 *You see paticik users attacking seemann*[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kız milletin içini mi görüyomuş ?? :) puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hemen atladım ha aha dedım karılardamı sapıklasıyor dıye[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 allahtan erkek değil.....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 seemannı pek uzun ömürlü görmüorum, göremiorum :-/[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Benim açtIğIm topic[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh.
Öne çıkan mesajlar