Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

röntgenci kız(çok ilginç...)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
17 yaşındaki bir Rus kızının gözünde X ışını varmış gibi insanların iç organlarını görüyormuş. 17 yaşındaki Natasha, bir gazetecinin kolundaki 37 yıllık kırığı fark etmiş. Nataşa, "İnsanın içinde meydana gelen herşeyi görebiliyorum" demiş. Daha sonra, Nataşa'nın yeteneğini, yakındaki bir doktor da doğrulamış. doktor, "Nataşa'yı 7 yıldır test ediyorum ve yeteneğinden eminim. Bunu bilimsel olarak açıklayamıyorum ama o gerçek bir fenomen" demiş.

"X-ışınlı gözlerim var, para kazanıp köşeyi dönebilirim" diye düşünen genç kız, günde 100 kişiye bakıyor ve türk parası karışılığı olarak 20 milyon TL aldığı konsültasyonlardan sonra şiddetli başağrıları çekiyormuş.[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
Mesaj tarihi:
Hmm Fire starter geldi aklıma..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
açtığım her topic olay oluyor :). kalsın boşverin ya belki okumayan arkadaşlarımız vardır. yeni üyelerimizde var hem...[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see...
Mesaj tarihi:
benimde aklıma Azınlık Raporundaki kahin geldi :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Mesaj tarihi:
Bu tür şeyler tamamen hurafedir eski topiğide okumuş hayrete düşmüştüm
Kusma olayım bu topiğe denk düştü
Dünyadaki hertürlü hurafeye şuna buna topik açılmasında karşıyım
Bir çok saçma uygulama yaptığını düşündüğüm yetkililerin de

neyse.......[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
seemann hani bu fake acc ya sanırım sen justin oluyorsun :)
konuşmandan anladım hani zekiyim ya ehe bildim mi bildim mi?[signature][hline]erentako, 23 January 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
beyler yazacam 1sn
Mesaj tarihi:
hmmz arama denen bi olayı arkada$ daha orenememi$ direk bone'a havale ediyorum ben de ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
kız milletin içini mi görüyomuş ?? :)

puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
hemen atladım ha aha dedım karılardamı sapıklasıyor dıye[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
  • Yeni Oluştur...