shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bi arkadaş dedi beşiktaşda mı ne gitar boyayan yerler varmış bilir misiniz nedir neresidir?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 her yerde war ama maksadın orjınallıgını bozmaksa boyat tabı.. ha bı yere carptıysan fln o ayrı.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 orjinalinden bana ne ya :) nerde vardır ki boyamaçlar?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 tünel e git orda bissürü gitar atölyesi var sor yaparlar bişey....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sana tavsiyem o gitarı boyamak için okadar para harcamaman ben sana dedim baştan şekil falan beklemicen diye.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 şimdi sprey boyayı alıoruz..... deeermişim ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 "Yüksel Abi'nin dükkanı neredeydi acaba?" diye sorarsan herhalgi bir gitar mağazasına sana tarif ederler... ben biraz acizim. Yine de deneyeceğim: tünelden çık(yani metrodan; eski olandan işte) 180 derece dönmeden önce sağda, arkanı döndükten sonra solda bir sokak var. Sokakta i.e.t.t işletme ot b.k püsur gibisinden bi devlet kurumu var, karşısında bir kıraathane... Kıraathanenin hemen bitişiğinde eski uyduruktan bir bina, ve binanın hemen ilk katında Yüksel abinin dükkanı... Demiştim kötü tarif ederim diye. Ama yardımcı olmayı da severim. Telefon numarasını vereyim sana elamanın: (ıyk kaybetmişim, ama bulursam yazarım buraya)[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 veya ahşap boyası çekersin... Ama Yüksel Abi dediğim adam hepsini yapar, hazır eli deymişken köprü ayarı falan da yapar sana daha cillop olur gitarın.[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 natural benim gitar deil arkadaşın kendercik adam ne fiyat ister?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Valla bu yüksel abi bir melektir, daha uygun bir yer düşünemiyorum. Bazı zamanlar olur kendimi adama para vermek için yalvarırken görürüm... İşçilik dersen en iyi, en güvenilir yer derim. Ama boyama işini yapar mı o bilmiyorum, fakat kendisi gitar yaptığına göre(ama klasik gitar) mutlaka alakası vardır. Cuma günü o tarafa gidiyorum. Adamın kartını alırım tel nosunu yazarım buraya.[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ok saolasın numarayı yaz ben arar sorar örenirim bu işi detaylı detaylı :) elektro gitar olduunu da söle de eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 babam ressam (şaka bi yana yüksel abi yapar doğru diyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ancak pek ucuz da diildir ona gore[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar