Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Wendigo, 26 January 2004 01:45 tarihinde demiş ki: şey gibi olmuş; bu akşam müsaitseniz heavy metal e terfi edecem. - müsaitiz biz heavy metal camiası olarak. ne diyelm kısmetse olur. :) müsaitseniz bi parçanızı aliim
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: -MrBomb-, 26 January 2004 02:06 tarihinde demiş ki: heavy metal dinlicem diyosan bi kere yeni nesil metal gruplarından (bkz: dark trankiliti) (bkz: in fıleymz) uzak dur ikisi de death (melodic death), ama arkadaş için pek farkcaını sanmıom ben dinlesin :)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sky fire....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Covenant =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ben iki doz Deicide bir doz Merciful Fate ve üstüne tatlı niyetine Cannibal Corpse öneriyorum koşarak Iron Maiden dinlemeye geri dönüyorsun sonra bi daha da bırakmıyorsun.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya bırayk iron maiden ı fln ya =) nerelerdesin bu arada?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: -MrBomb-, 26 January 2004 02:06 tarihinde demiş ki: heavy metal dinlicem diyosan bi kere yeni nesil metal gruplarından (bkz: dark trankiliti) (bkz: in fıleymz) uzak dur :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: 1-İkiside heavy metal değil. 2-Melodic Death Metal 3-Dallarında en iyileri 4-Mikaelin sesi eşsiz bir ses 5-Bir gün olurda realde karşılarşısak kesinlikle bunu bana söyleme kesin kavga ederiz. nası sinirlendim anlatamam ya .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 deli333 o kadar gaz olcak bişe yok adama sadece bi tavsiyede bulundum yawaş ol "bana heavy metal grup önerin" diyen birine bu yeni nesil metal grupları önerildiğinde ı-ıh desin diye bu tavsiyem[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Adamlar Metal müzikte olayı aşmış adamlar. Heavy, death yada black fılan dıye ayırmazsak genel olarak bakarsak bunlar hiç de kötü gruplar değil aksine çok başarılı iki grup . Kötü demene alındım gerçekten . 22, Acacia Avenue Önce İron Maiden den dinleyin Sonra Dark Tranquiility den dinleyin.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Arthur_HellsFire, 26 January 2004 14:36 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 26 January 2004 01:45 tarihinde demiş ki: şey gibi olmuş; bu akşam müsaitseniz heavy metal e terfi edecem. - müsaitiz biz heavy metal camiası olarak. ne diyelm kısmetse olur. :) müsaitseniz bi parçanızı aliim nebula.gen.tr nin altında bi yerlerde "summer flame eyes" die vardı. linkini bulursam vereyim...[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Natural Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 onlar kesmio demek bak sen daha heavy takıl ya ozman heavy dinlemek kabahat hava atarsın.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
QaQa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 king diamond mercyful fate oneririm tam olarak heavy olmasa bile power-heavy arası grave digger da cok guzeldir bir dene umarım beğenirsin
ehoca84 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 deli'ye 22 acacia avenue konusunda katılıyorum.DT cok şık bi yorum katmış gayet başarılı..kısacası "oldu" diyorum yolun açık olsun:P
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Dt nin yorumu her zaman güzel. Zaten mikaelin el attığı her iş güzel oluyor. Adam şarkılara o kadar güzel bir hava katıyorki ne söylese güzel geliyor . metallica my friend of misery i de süper coverlamıştır kendileri. ( başka şarkımıydı lam? :) )[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 heavay metal ve iron maiden konusunda atılmoış olan ilk mesaja(topici açan mesaja) değinmiyorum bile önemli olan bir şey var heavy metal derken manowar ve dio lu heavy metal den mi bahsediliyor yoksa içine nightwish ten blind guardian a kadar uzanan metalden mi (yani heavy metal i alt tür olarak mı genel oalrak mı ele alıyoruz bir diğer şekliyle) eğer alt tür ise yazıldığı gibi dio, manowar, whitesnake, kiss falan tavsiye edebilirim kişisel tercihim de dio ile başlamak olur eğer tek bir tür oalrak bakıyorsak burası bayağı karışır şahsen ben blind guardian, paradise lost, iced earth falan tavsiye ederim ama bu lsite moonspell den dark tranquility e kadar gider o yüzden öncelikle tam oalrak ne istediğine karar vermek daha iyi olabilir arthur bu arada nirvana yı da grunge diye biliyorum ben hatta o türü yaratan grup olduğunu falan da duymuştum yanlış hatırlamıyorum di mi???[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
armra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Doğrudur bende öyle biliyorum da Arkadaş dumur yuvası Tam delinin biri kuyuya taş atmış haddisesi.[signature][hline]Show No Mercy
Öne çıkan mesajlar