Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Pati radyodaki gibi bir radyoyu yabancı bir arkadaşımla beraber kurdugumuz bir foruma koymak istiyorum. Ne kadar bandwitdh yer ve nasıl kurulur gibi sorularımız var. Bilenler lütfen cevaplasın. (patideki gibi 1 den fazla dj olucak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 google'da bi yarım saat civarı arasan çıkar bişeyler..ben 2-3 kere arayıp bulmuştum şimdi hatırlamıyorum kurmakla değil loginle ilgilendiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Sunucuya shoutcast gibi bir stream server kurmanız gerekiyor hepsinden önce. Bunun içinde sunucu üstünde bir shell hesabına ihtiyacınız var. Kurulumu sizin yerinize size hostu sağlayan kişi de pek tabi yapabilir fakat elinizin altında olması daha iyi olur. Radyo yayını için harcayacağınız bw mikarını kabaca; ((kbit/10) * ds * saat * 3600 * 30)/(1024*1024) GB şeklinde hesaplayabilirsiniz. Kbit = yayın yaptığınız/yapacağınız stream kaliteniz ds = ortalama dinleyici sayınız saat = günlük yayınlarınızın saat cinsinden ortalama değeri. Atıyorum günde 10 saat 10 kişiye 64 kbit yayın yapsanız yaklaşık 66 gb bw harcarsınız. Kurulum ve yayın kısmı basittir. Arkadaşın da dediği gibi zilyon adet tutorial bulabilirsiniz bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar