Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurslar

GregowicH

Öne çıkan mesajlar

Eski actigim topic e degilde bu yenisine ekleyim dedim. ilustrasyon degil de diger dallarda (resim, heykel vs.) egitim veren harika bir yer bulmus durumdayim. www.aatolye.com dan sen de bir bak istersen. Hic ticari bir yer degil.Temelleri atilmis uluslararasi sanat kampi projeleri var hatta. Ayrica guzel sanatlari icin de ders veriliyor.

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 12 January 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilisturasyon cok geniş yelpazesi olan bi dal her tür boya kullanılıyor hepside ayrı tekniklerle
ilist. benim bildigim gercege en yakın resmi vermektir buda guaj da olur yalı boyada pastelde kurukalem de.
senin tam olarak örenmek istedigin yada yapmak istedigin nedir?[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte derdim o, resim eğitimi almaktan gına geldi:P şu anda akademide değilim, geçen sene giremedim, ama seviyem iyi sayılır... şu anda aynı zamanda resim çalışıyorum kendi kendime... ve belki akademiye girmek istemeyebilirim bu sene.. belki de hiç... neyse, sonuç olarak malzeme ve teknikleri öğrenebileceğim kurs/ders vs. arıyodum... aradığıma çok çok yakın bişey buldum, ama olma ihtimali 50% ... yarın belli olucak o da, umarım olur ama... :)
Sosyal ağlarda paylaş

illüstrasyon nedir:
çok basit bir tarifi var aslında. istenilen bir şeyi çizmek. resim ile arasındaki fark budur. birisi sana mona lisayı elinde yelpazeyle çiz dese mesela sonuca illüstrasyon denilir. tarz farkıdiil yani ideolojik fark. ha bi tarz farklılığına sebebiyet vermiş nasıl. detayların gösterilmesini arzulayan müşteriler sanatçıları imkansız ışıklar kullanmaya kontür kullanmaya vs. itmiştir. temelde bi fark yok ama dediim gibii.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu geçen sene gittiğim kursun okul bölümü vardı... geçen seneden beni orda çok iyi tanıdıkları için bana özel olarak o okul bölümünün sadece illüstrasyon derslerine girmem için izin verdiler... daha sadece 2 haftadır gittim işte, grafit ve flomasterle filan çalıştım.. ben oldukça memnunum şimdilik, istediğim gibi bişey yani...
bu arada kitabın acelesi yok, ama yine de unutma diye söyleyeyim demiştim:))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...