horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hadi bakalım. zaman hızla akıp gidiyor. tutunduğumuz yosunlar da birgün kopmaya mahkum.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Eski actigim topic e degilde bu yenisine ekleyim dedim. ilustrasyon degil de diger dallarda (resim, heykel vs.) egitim veren harika bir yer bulmus durumdayim. www.aatolye.com dan sen de bir bak istersen. Hic ticari bir yer degil.Temelleri atilmis uluslararasi sanat kampi projeleri var hatta. Ayrica guzel sanatlari icin de ders veriliyor. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 12 January 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 :) teşekkürler.. ama özellikle illüstrasyon konusunda der arıyorum... aslında biryer buldum dediğim gibi, ama yarın belli olucak, olup olmayacağı...sağol yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Anladim :) Gerci hafta sonu guzel sanatlara yardim icin bir grafik sanatcisi geliyor ama ilustrasyonu ne durumda pek bilmiyorum. Ben veriyim ders diyicem de pek tecrubem yok ogretme konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ilisturasyon cok geniş yelpazesi olan bi dal her tür boya kullanılıyor hepside ayrı tekniklerle ilist. benim bildigim gercege en yakın resmi vermektir buda guaj da olur yalı boyada pastelde kurukalem de. senin tam olarak örenmek istedigin yada yapmak istedigin nedir?[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 hepsi.:) bütün malzemeleri ve tekniklerini öğrenmek istiyorum.. ayrıca bildiğim kadarıyla sadece fotorealistik değil, daha stilize çizim şekilleri de illüstrasyona giriyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 senin resim seviyeni bilmiyorum ama önce cizicek seviyede olman sana yarar saglar .daha etkileyici çalışmalar cıkarman için.o yüzden gidecegin yerler önce bi resim egitimi almanı isteyebilir.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 akademi diyo basitçe :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 anlamadım akedemidemi okuyor[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ya işte derdim o, resim eğitimi almaktan gına geldi:P şu anda akademide değilim, geçen sene giremedim, ama seviyem iyi sayılır... şu anda aynı zamanda resim çalışıyorum kendi kendime... ve belki akademiye girmek istemeyebilirim bu sene.. belki de hiç... neyse, sonuç olarak malzeme ve teknikleri öğrenebileceğim kurs/ders vs. arıyodum... aradığıma çok çok yakın bişey buldum, ama olma ihtimali 50% ... yarın belli olucak o da, umarım olur ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 illüstrasyon nedir: çok basit bir tarifi var aslında. istenilen bir şeyi çizmek. resim ile arasındaki fark budur. birisi sana mona lisayı elinde yelpazeyle çiz dese mesela sonuca illüstrasyon denilir. tarz farkıdiil yani ideolojik fark. ha bi tarz farklılığına sebebiyet vermiş nasıl. detayların gösterilmesini arzulayan müşteriler sanatçıları imkansız ışıklar kullanmaya kontür kullanmaya vs. itmiştir. temelde bi fark yok ama dediim gibii.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kurs buldum sonunda, 2 haftadır da gidiyorum... sağolun yardımlar iin yine de.. unutmadan: bishop, işaret dili hakkında kitap için sorucaktın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hasss harbiden . du du tamam sorucam kesin. nasıl kurs bu arada bi anlatsana ilist. hakkında neler örettiler vs.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bu geçen sene gittiğim kursun okul bölümü vardı... geçen seneden beni orda çok iyi tanıdıkları için bana özel olarak o okul bölümünün sadece illüstrasyon derslerine girmem için izin verdiler... daha sadece 2 haftadır gittim işte, grafit ve flomasterle filan çalıştım.. ben oldukça memnunum şimdilik, istediğim gibi bişey yani... bu arada kitabın acelesi yok, ama yine de unutma diye söyleyeyim demiştim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yaptıgın şeyleri "görsel sanatlar" bölümüne istiyoruz o zaman. ps:okul acılana kadar zaten kitap işi olamaz.hatırlatim bende[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar