Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurslar

GregowicH

Öne çıkan mesajlar

İllüstrasyon eğitimi verebilecek kurslar arıyorum, özellikle İstanbul/Kadıköy yakasında bildiğiniz yerler var mı?
Bu arada özellikle belirtmeliyim, grafik tasarımla ilgilenmiyorum, ama özellikle illüstrasyon, fotorealistik çizim, ve değişik boya tekniklerini öğrenmek istiyorum... böyle, amaca yönelik eğitim veren kurslar var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

birleşik sanat evlerini tavsiye edebilirim. aslında marmara üniversitesinin sınavına hazırlık kursu ama istediin yönde bi eğitimi de gayet iyi bi şekilde alabilirsin. mutlaka git bi bak. faruk bey de sana çok yardımcı olur fiyat konusunda gerekirse.[hline] To resist change is folly.
To direct change is unlikely.
To co-operate with change is an act of intelligence.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tranvayın gectigi süreyya sinemasının orasını biliyorsunudur.
oradan yokuş aşaa inerken solunda "yapı keredi" bankası olucak o sokaktan dal sol tarafa

sokak 200 m sonra dralmaya başlıycak işte o zaman sokagın sag tarafıında kitaplar ve kaçak sigaralar satan bi adam görüceksin malları duvara dayamış olur hep o sokaktan içeri girdiginde kafanı yukarı kaldır "bileşik sanat evleri" yazısını görüceksin...

lol bulamassın ki böle :)[hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm....
ticari diyosun. valla benim son hatırladıımda iyiydi. cem bilge ve yusuf hoca özellikle müthiştiler. fakat faruk bey muhtemelen hala ordadır ve ders vermiyodur fakat köpek gibi çizer. mutlaka parazit ol ona.[hline] To resist change is folly.
To direct change is unlikely.
To co-operate with change is an act of intelligence.
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing tanıdıgın insanlar ama söyleme igtiyacı duyuyorum şunları.

ticariler gercenten ticariler yani bi kursun alt katına kantin kuran kaç resim kursu var ?

onu geçtim hadi hocalara inanılmaz kötü resimler gösterdik bize "oo siz iyisiniz hemen gelin haftaya başlıyalım" gibisinden tüccar modu laflar söylediler.2 kelime doru düzgün konuşamıyorlar hemen kursa gelmeni falan söylüyorlar.

Verdikleri egitime akıl sır ermiyor. Üniversite yetenek sınavları için egitim verdiklerini söyleyip öğrencileri sürekli "kopya resim" e alıştırıyorlar. insan figür cizimi sıfır. kopya ile (ünlü ressamnların yaptıkları , heykeller vs.) üni kazanndırmayı nasıl düşünüyorlar. ben resimden hiç anlamayan bi kişiye bunun ne kadar gereksiz oldugunu max. 5dk da anlatabilirim.

oraya gidipte kazanamayan cok var ve cok pahalı.
benim paramda var zamanımda var diyenler gitsin. yada hobi olarak resim yapanlar.üniversiteye hazırlık falında bi egitim söz konusu degil.[hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net

[Bu mesaj Bıshop tarafından 09 January 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kayboldum-sorup buldum- aslında daha önceden görmüş olduğum biyer olduğunu farkedip baya bi güldüm kendime:P
sadece akademilere hazırlık eğitimi veriyolarmış horace... ayrıca eski kursumdaki hocamla konuştum -daha önce fırsatım olmamıştı- tam aradığım gibi bişey buldum, ama bir ihtimal olucak... salıya kadar belli olucak artık... sağolun yine de...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GregowicH, 10 January 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
sadece akademilere hazırlık eğitimi veriyolarmış ...

tabi tabi... :)[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net

[Bu mesaj Bıshop tarafından 11 January 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...