Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 süpermiş ankara'da olsam ben de yakından görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Guzelmis, gercekten hak eden birisin (verdigin bilgiler ve konuya hakimiyet acisindan) Yani ole anlik heves degil senin ki.. Iste hobi iste akvaryum diyorum helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Valla 5 6 parça çok güzel mercanlar ekledim ve bazı tür yeni balıklar ekledim çok güzel. Bu aralar biraz meşgulum resim falan çekemedim yarın falan bi çekeym göstereyim yenilerini akvaryum baya oturdu.:) herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 çok güzel çok güzel çok güzel çok güzeeeelll maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 süpermiş valla tebrikler. ankara ziyareti yapar isem ugrucam not alayım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 tabiki :) kapımız herkese heleki sizlere 10 saat açık(malum işyeri lol) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 çok guzel cidden o balıkların renkleri ne öyle hayran kaldım :) gece işıkları kapatıcan alıcna eline kahveni geçicen karşısına oturucan izliyicen onları ne zevktir o ah :D elinize sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 mükemmelmiş, eline sağlık. devasa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 anaaaaaaam =) topağı yeni farkettim. çocukluğuma indim resmen. dedemin vardı böyle bi akvaryumu. boyu şu 3kişilik koltuklar kadar vardı. çok güzeldi, ama bakımmı çok zor. senin akvaryum da mükemmel olmuş. ellerine sağlık valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Emek harcanmış valla. + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar