Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Uzakdoğuda çektiğim 400 civarı fotoğraftan en güldüğüm bu sanırım:b Bu bangkokda çekildi Devamını da koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hahah çok şirin =D Bu arada arabayla giderken falan çektin heralde=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 3 tekerlikli motosikletin arka koltuğundan eğilip:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tuk tuk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tuk tuk u da bilirmişiz:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi sen gittin sanki taylanda lan euha 23 gün gezdim ben oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yuh sıkar o kadar pomelo istiyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 turunçgil bi meyve mi bu bana mı öyle geliyo? Bu kadar düzgün nasıl soymuşlar yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 portakal gibi bişey, greyfurt ve portakal tadı var, mükemmel bişey, hafif bir limon tadı da alınıyor ama kesinlikle greyfurt gibi acı değil, portakal gibi de tatlılık ile sıkmıyor. Dilimlemesinde bişey yok eline suyu bulaşmadan mandalina gibi bölünüyor. Ama farklı olarak, istediğin boyuta kadar bölünüyor, mandalinanın dilimini bükersen patlar suyu sıçrar, bu bölünüyor, bir sürü küçük tüplerden oluşuyor gibi, close up resim olsa gösterirdim:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Abi portakalın zarını soyup koymuşlar işte adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 illa beyaz lifleri kalıyo onu diyorum işte çok iyi soyulmuş :) bi tekniği falan varsa bilmek istedim kendi de yaparım diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 portakalın liflerini beyazlarını temizlemek kadar zor olucağını sanmıyorum ya, türkiyede pomelo var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bide salak diye bi meyveleri var o da baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 amcam süpermiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 patates sandım lan canım çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 meyvenin ergonomisine hayran kaldım yalnız. istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hahah inanılmaz az önce natilüüsün içinde karfurda pomelo bulduk arkadaşın telefonu için gitmiştik, aldık kestik yedik, hayal kırıklığına kesinlikle uğramadığımı belirtiyim, gayet güzel, 7ytl, kavun kadar, tek kişiye çok rahat yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar