barbudos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bende 1.4 polo var lastikleri degistirecem pek anlamam bu isten o yuzden boyle kampanyada olan lastık markası falan varsa solerseniz sevnirim bi tur veriririm arabayı...[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sadece lastik dimi jant felan degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 lastigin boyutları neler şimdi araştırmaya üşendim bi onları soyleyiver önerim dört mevsim al marka ise cebine göre bakıcaksın artık michelin goodyear falan iyidir bi çevrede varmı lastikçi bak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kriko lazım birde 2-3 bişi.. bir kişide yedekten olursa extradan daha kolay olur..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Halfmumi, 27 January 2004 01:21 tarihinde demiş ki: kriko lazım birde 2-3 bişi.. bir kişide yedekten olursa extradan daha kolay olur.. Nası ya ? Lazlık warmı biras sende :) Gerçi bende lazım ama tek başıma değiştirebiliyorum. Not: Polo 1.4 16V fabrika çıkışı standart lastikler 185/60 R 14[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Halfmumi, 27 January 2004 01:21 tarihinde demiş ki: kriko lazım birde 2-3 bişi.. bir kişide yedekten olursa extradan daha kolay olur.. hahah harbi koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Eger istanvuldaysan git Carrefour a mutlaka bi marka indirimde oluo orda. 4 mevsim al bencede....[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 şastigi 1 kişi değiştirir dierleri akıl verir o sekilde 3 kişi gerekebilir hehe :) vardırya hep bi tip cok bilir ama elindne hiçbi iş elmez "oglum öyle tutulmaz dahada sıkı tut , tamam oraya bastır , ya olm anlamıyonmu oradan tutarsan olmaz..." (sağ dirsek bu zamanlarda işe yarar tek vuruş 4 ün 6 sı gibidir) lastik değiştirmek sanıldıgı kadar zor değildir ama üst baş kirlenicek diye üşengeçlik getirir insanın üzerine lastik değiştirmedne önce üstünüzde varsa mont falan cıkartın kollar rahat haraket etsin ve etrafa sürtüp kirlencek ciks giysiler olmasın ilk olarak cant kapagı varsa cıkartın ve içindeki vidamı ne artı kvarya bişiler onları anahtar ile çevirerek biraz gevşetin ( ilk etapta elle zor oalbilir ayagınızla tepesine vurarak gevşetirsiniz) cok zorlamadan cıkacak seviyeye gelince bırakın kriko ile arabanın kasasını kaldırın(dikkat edin 2 tekerlek arasında patlak lastige 20-30cm mesafede fln kasanın sağlam yerine dayayın ) sonra kaldırın arabayı tekerlek yere degmeyecke düzeye geldiginde cıkartın lastigi ve yenisini oturdun, dikkat edin tam oturması lzm yamuk fln kalmasın (zaten bütün vidalar=artık neyse onun adı unuttum) tam takılmaz oturmadıgında) lastigi taktıktan sonra iice sıkın vidamsı seyleri cok sağlam olsun ama sonra kapatın jant kapaı falan varsa patlak lastigi bagaja koyun kaldırın yola devam[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya kuru asfaltta anam?:)[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 [Bu mesaj Loramis tarafından 28 January 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: RazorJimmy, 28 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:Ancak bu lastikler kış şartlarına uygun olduğu için daha serttir Benim bildiğim kar lastiklerinin hamuru daha yumuşak oluyor. Ama yalnışta biliyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 alpin vakumlu lastik olarak geçiyo.kılcal oluklar üzerine basınç bindiğinde açılır, yerden kalkarken vakum etkisi yaratır ve yola tutunuş artar.benzin sarfiyatının artmasının sebebide bu.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar