pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Arkadaşlar, önceden de bir iki konuda bahsetmiştim dergi çıkarıyoruz üç beş arkadaşla diye. En sonunda bugün itibariyle tasarımı bitirebildik. Yalnız şöyle bir sorunumuz var: Dergide kullandığımız fontlar genellikle internet üzerinden bulduklarımız. Yaptığımız denemelerde bu fonta sahip olmayan insanların, dergiye pdf formatında baksalar bile düzgün göremediklerini gösterdi. Şimdi biz bu dökümanı (dergiyi) hangi formatta götürmeliy ki matbaaya baskıda saçma sapan sorunlarla karşılaşmayalım? (Indesign kullanıyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 http://www.planetpdf.com/forumarchive/130815.asp google'da indesign embed fonts diye aratabilirsin ama yine de onceden matbaacinizi arayin, istedigi formati ogrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hallettim sanırım sorunu, teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yazilari path'e cevirmeniz (create outline)'de bir cozum olabilir, font var mi yokmu derdi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar