odiflame Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 forumda daha eski bir konu açılmışmı bilmiyorum ve 10 sayfaya kadar aradım.emule hakkında bir kaç sorum olacaktı.programı kaldırmıştım sonra yine kurdum.güvenlik ayarlarından portlarını açtım.high id alıyorum.fakat indirmek istediğim dosyalar ilk başta indirilirken ilerleyen saatlerde indirme duruyor sadece upload kısmı çalışıyor.bütün gün açık bırakmama rağmen indirme işlemi hep durmuş bir şekilde seyrediyor.nedenini tam anlayamadım. youtube un dns ayarları için treewalk programı kullanmıştım.alakalımı bilmiyorum fakat bu etkili olmuş olabilirmi? sebebini bilen varsa yardım ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 HDD'ni kontrol et. HDD dolduysa indirme işlemini durduruyor eMule. Onun dışında kaynak azlığı da olabilir. Sınırlı sayıda insanda mevcutsa dosya, onlar sistemden çıkınca haliyle indiremiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 dosyayı indirdiğin karşı taraf çıkıyordur muhtemelen yada server değiştiriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar