Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaybolmayan rüya istiyoruz!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yetkililerden bir açıklama lütfen ben rüyalarımda bu kadar renkli şeyler göremiyorum...
Hani olurya üyamda görsem ragzıyım derler o bile yok ben körermişim yahu.. Yaşlandık artık :([signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Mesaj tarihi:
Rüyanda istediğin şeyi görmek aslında kolay. Mesela bir bilgisayar oyununu görmek çok kolay. Ne zaman bir bilg oyununu 5-6 saaten fazla aralıksız oynasam kesin o gece rüyamda görürüm oyunu. Bu dediğim olay oyunlar için değil bilimum şey için geçerli. Son zamanlarda paso geo sorusu çözerken görüyorum kendimi mesela rüyamda. Kabus yani.
Mesaj tarihi:
bak o konuda haklısın Ultima Online görmekten tiksinti geldi nihohoh :)
Ama 5 6 saat boyunca Jet Lee ile aynı filmde oynayamamki :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Mesaj tarihi:
Astral Seyahati soracaktım ama burada zaten sözedilmiş bir miktar, ama orada PiNk arkadaşımız en son bir yorumunu tekrarlamış da kendisi bunu yapabilmiş mi onu merak etmekteyim, ha bi de sonra şurada birisi bunu yaptığını fln söylemiş vesaire, ve hatta 3. kez işte şurda karşımıza çıkıyor Astral Seyahat.

Bu kadar bilindik olduğunu bilmezdim bu konunun :D

Astral Projection rules! ;) (Bilmeyenlere A.P bir Goa-Trance grubudur ve bu konuda idolümdür)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Mesaj tarihi:
rüyaları anlamak açıklamak kısaca 'analiz' etmek için psikanalizden yararlanabilirsiniz.
bu yolla masallar, efsaneler bile açıklanabiliyor, çok seviyorum doğrusu.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki:
Basamakta durmayın,çarparım!

Mesaj tarihi:
Rüya görürken işitme koku alma duyuların açık oluyor. Yoksa yüksek ses falan duyduğunda uyanmazdın. Mesela ben bi rüyamda arkadan olayla alaksız bi telefon sesi geliyodu. Hatta rüyamda telefonu falan arıyodum nerde falan diye. Sonra pat diye uyandım baktım telefonun alarmı çalıyo :) Bi keresinde de ablam salonda açmış bangır bangır müzik benim rüyamda fon müziği oluyodu :)[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
  • Yeni Oluştur...