Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IBIZA 2008

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

birincisi kizlarin arabaniza binmesi sehir efsanesi yok oyle birsey diyende yalan soyluyordur :)

birde su var arabaninda dozu var

clio yla bir yigin orta karar kiz tavlarsin

bmw ile eli yuzu guzel kizlar gelir

ama ferrariye porshce ye kolay kolay kiz gelmez deneyimimle soyluyorum korkuyor kizlar sizden direk.

gidip mankenle falan ugrasiyorsun bu seferde para yediriyorsun e zaten para yedirdiginde arabasizda oluyor :) ne anladin bu isten :)

Ramocan said:
Gilean said:
iyi arabanın 2 avantajı var..birincisi kendine güven.hani normalde de yapabileceğin şeyleri araba olunca daha güvenle yapabiliosun. ikincisi de arabaya gidenler var=P yoksa clio da mümkün tabi

2.si kesinlike doğru...Eğer iyi bi araban varsa ve caddede trafikte sıkışmışsan 18-26 yaş grubundan tahmini sarışın bi bayan kapını açar, araca biner ve "nereye gidiyoruz canım" diye sana sorar. Niyeti bellidir, balı alıp uzaklaşmak lazımdır.
1.si hakkında şunu söylemek isterim. Senin karakterin aracından güçlü değilse zaten sen o vitesi kavramayı, gazı sonuna kadar verip motorun sesini dinlemeyi, rüzgarın kulaklarını kırbaçlamasını haketmiyorsundur, aracı baba parası ile almışsındır, hatta benzin deposunu doldurmaya harçlığın yetmez vs. Bunu daha da öteye vardıran, alkollü ve süratli bir şekilde araç kullananan, dikkatsizce(!) yayaları ezen ve olay yerinde kalacak kadar bile basireti bulunmayan insan grubun içinde isen zaten güven sorunun olsun olmasın hiçbir kadının saygısını haketmiyorsun bence...
yine de sozüm sana değil, seni bu kadar suçlayacak kadar tanımıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kitliyorum kapıları ne olur ne olmaz :(

matama said:
birincisi kizlarin arabaniza binmesi sehir efsanesi yok oyle birsey diyende yalan soyluyordur :)

birde su var arabaninda dozu var

clio yla bir yigin orta karar kiz tavlarsin

bmw ile eli yuzu guzel kizlar gelir

ama ferrariye porshce ye kolay kolay kiz gelmez deneyimimle soyluyorum korkuyor kizlar sizden direk.

gidip mankenle falan ugrasiyorsun bu seferde para yediriyorsun e zaten para yedirdiginde arabasizda oluyor :) ne anladin bu isten :)

Ramocan said:
Gilean said:
iyi arabanın 2 avantajı var..birincisi kendine güven.hani normalde de yapabileceğin şeyleri araba olunca daha güvenle yapabiliosun. ikincisi de arabaya gidenler var=P yoksa clio da mümkün tabi

2.si kesinlike doğru...Eğer iyi bi araban varsa ve caddede trafikte sıkışmışsan 18-26 yaş grubundan tahmini sarışın bi bayan kapını açar, araca biner ve "nereye gidiyoruz canım" diye sana sorar. Niyeti bellidir, balı alıp uzaklaşmak lazımdır.
1.si hakkında şunu söylemek isterim. Senin karakterin aracından güçlü değilse zaten sen o vitesi kavramayı, gazı sonuna kadar verip motorun sesini dinlemeyi, rüzgarın kulaklarını kırbaçlamasını haketmiyorsundur, aracı baba parası ile almışsındır, hatta benzin deposunu doldurmaya harçlığın yetmez vs. Bunu daha da öteye vardıran, alkollü ve süratli bir şekilde araç kullananan, dikkatsizce(!) yayaları ezen ve olay yerinde kalacak kadar bile basireti bulunmayan insan grubun içinde isen zaten güven sorunun olsun olmasın hiçbir kadının saygısını haketmiyorsun bence...
yine de sozüm sana değil, seni bu kadar suçlayacak kadar tanımıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Şansa burayı gezerken ibiza 2008 görünce çok şaşırdım, çünkü gerçekten paticiğin kitlesinin ibizayla uzaktan yakından alakası olacağını tahmin etmiyordum ;)
2 senedir yazları ibizaya gidiyorum ve ölene kadar her sene gideceğim.
Buraya ibiza hakkında sayfalar dolusu yazı yazarım bu sırada ağlarım, gülerim, özlerim, unuturum, hatırlarım... ama birkaç kelimeyle özetlemek gerekirse

uyuşturucu,parti,sex

ibizanın olayıdır veya ibizaya gidenlerin olayı olmalıdır.uyuşturucu kullanmayan veya house music sevmeyen hiç kimse ne oraya gidip adayı meşkul etsin nede adada eylenmeyi beklesin.seneye gidecek olanlar varsa özel mesaj atsın, belki seneye aynı tarihlerde orda bulunma şansını yakalarız.

ekleme:keşke daha erken görseydimde en iyi şekilde yardımcı olabilseydim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xoo said:
Şansa burayı gezerken ibiza 2008 görünce çok şaşırdım, çünkü gerçekten paticiğin kitlesinin ibizayla uzaktan yakından alakası olacağını tahmin etmiyordum ;)
2 senedir yazları ibizaya gidiyorum ve ölene kadar her sene gideceğim.
Buraya ibiza hakkında sayfalar dolusu yazı yazarım bu sırada ağlarım, gülerim, özlerim, unuturum, hatırlarım... ama birkaç kelimeyle özetlemek gerekirse

uyuşturucu,parti,sex

ibizanın olayıdır veya ibizaya gidenlerin olayı olmalıdır.uyuşturucu kullanmayan veya house music sevmeyen hiç kimse ne oraya gidip adayı meşkul etsin nede adada eylenmeyi beklesin.seneye gidecek olanlar varsa özel mesaj atsın, belki seneye aynı tarihlerde orda bulunma şansını yakalarız.

ekleme:keşke daha erken görseydimde en iyi şekilde yardımcı olabilseydim :)

Selam,
"Ibiza'ya ilk gidişimdi ama son gidişim olmayacak" sözünü ilk kez duymuyorum aslında. Gidenler son derece memnun kalıp dönüyorlar ve hayatlarında yaşamadıkları eğlenceği görüyorlar...
FAKAAAAAAT
Uyuşturucu konusunda birkaç kelime etmek isterim. Öncelikle, evinizden ve ülkenizden uzak bir yerdesiniz. Herhangi bir durum olduğunda(nerotoksik şok, epilepsi,ileri derecede dehidrasyon, overdose vs) cebinizde herhangi bir medikal rapor, kan grubu , alerjen listesi, hatta pasaport yokken düşeceğiniz durumu düşünün...Daha da kötüsü öldüğünüzü ve ailenizin sizin cenazenizi ibiza morgundan Türkiyeye getirmek zorunda kaldığını ve gümrükteki forma "1 ceset-overdose dan ölmüştür" şeklinde yazıp imzaladığını, İspanyol gümrük muhafazanın tabutu x-ray den nasıl geçiririz sorunsalını çözmesinin en az 3 gün sürdüğünü ve bu 3 gün evresinde ne kadar kokacağınızı bi düşünün...
Daha da kötüsü, elinizde uyuşturucu ile yakalanıp, hiçbir şekilde dilini bilmediğiniz, ailenizin sizi yılda ancak 3 kere görebileceği bir hapisanede günde en az 3 kere anal seks yolu ile bir başkasının "karısı" olduğunuzu düşünün...
Ha buna rağmen Ibiza ya sadece "uyuşturucu-seks-parti" için gidilir denirse 5237 sayılı türk ceza kanununun 190.maddesinde bir göz atabilirsiniz...
Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

@ Xoo

TCK MADDE 190. - (1) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak için;

a) Özel yer, donanım veya malzeme sağlayan,

b) Kullananların yakalanmalarını zorlaştıracak önlemler alan,

c) Kullanma yöntemleri konusunda başkalarına bilgi veren,

Kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Bu maddede tanımlanan suçların tabip, diş tabibi, eczacı, kimyager, veteriner, sağlık memuru, laborant, ebe, hemşire, diş teknisyeni, hastabakıcı, sağlık hizmeti veren, kimyacılıkla veya ecza ticareti ile iştigal eden kişi tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

(3) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendiren veya bu nitelikte yayın yapan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

edit: mesajın silinmiş zaten, ama yine de bilgi olsun diye bu mesajı okumanda fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...