Vodan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 diş hekimi beslenme uzmanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Genetiği değiştirilmiş ama sor bi bakalım neymiş neye değiştirilmiş? Mısır dünyada en çok tüketilen gıdalardan olmakla birlikte zararlısı, virüsü en çok olan bitkilerin başındadır. Geçmişte amerikada ve başka yerleşim bölgelerinde mısır tarlalarının büyük bir kısmını yok eden salgılar görüldükten, insanlar büyük zararlar ettikten sonra bu virüslere, böceklere karşı dirençli bitki oluşturmak için direnç genini bitkilere eklemişlerdir. Ben bir genetikçi olarak destekliyorum, ileride kuraklıkla, aşırı yağış veya sıcaklıkla karşılaştığımızda bu koşullara dayanamayan bitkileri yetiştirmeyelim mi yoksa bu koşullara dayanıklı hale mi getirelim? Ben 2.sini tercih ederdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 patlamış mısır yiyip kabugunu küçük diline saplamayı başarmış olanlara burdan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahahha selam =) not: hala patlamış mısır yiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar