ppoyr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 once mıncıklanası sonra katanayla kesilesi yanaklara sahip bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Oynadın mı almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oyunu oynamadım, zaten henuz pal versiyonu yok, o yuzden en fazla benim icin cekmeye deger oldugunu soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 wii'de ne güzel yalan oldu he son zamanlardaki bütün nintendo konsolları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yoo ben gayet eğlene eğlene oynuyorum. Geçen gün 6 saat madden oynadım. Bugün de 2 saat. SMG Zelda falan harika. RE4 güzel. Daha metroid prime 3 oynamadım bile. Bence eğlenceye açık olmak lazım biraz herşey müthiş grafiklerde değil. Gerçi ps3 de alacağım inşallah orası ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 wii nin tadi bambaska, gayet memnunuz biz oyunlarimizdan efenim, gelip buraya bok atmayin ne yalan oldu falan diye, fanboisminizi alip baska yere goturun. thx. daha mario kart, ssbb cikmamis, ona ragmen cilginlar gibi satip oynaniyor hemen bok atiyorsunuz yahu. buyuyun. No more heroes'u oynuyorum bir suredir ve gayet iyi bir oyun, GTA nin degisik bir klonu gibi dusunun, bol bol adam kosuyor ustunuze ve sonsuza kadar kiyma yapiyorsunuz her birini falan, amacsizca eglence iste :) yan gorevler ve bossfightlar pek sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ya olay grafik değil de adam gibi konusu derinliği olmayan oyunlar beni sarmaz ondan sevmem wii'yi wii ye rpg çıksın!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cunku diger konsollarin hepsinde muthis hikayeli 30 tane oyun var di mi :P Zelda, Zakk & Wikki, Mario Galaxy ne gune duruyor sorarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 mario galaxy de senaryo mu var yıllar sonra ? :P valla bilmiyorum galaxy nin senaryosunu ama daha önceki 856785 oyundada bowser princess peach i kaciriodu hepsinde de onu kurtarıyorduk :P. eğer galaxy de formül değiştirdiyse nintendo hakkaten helal olsun adamlara bişeyler değişmeye başlamiş :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Galaxy inanılmaz bir oyun. Hayatımda oynadığım en başarılı oyunlardan biri. Senaryo derdi olmayan birşey bir kere, ama her galakside farklı ve çooook zevkli oynanış çeşitleri sunuluyor. Ve harika çok atlı grafiklerle oynuyorsunuz. Ayrıca galaksi sayısı da gayet doyurucu. Oyun sıkmıyor. Öyle Jak yada işte Rayman falan oynamam platform sevicisi değilim ama bu oyun bambaşka. Size tavsiyem youtube'de video reviewlarını izleyin. Ben almam Mario diyordum izlediğim anda almalıyım demeye başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 paper mario demek istedim, galaxydeki senaryo klasik bowser prensesi kacirdi olayi, gerci oyunun kendisi muhtesem oldugu icin hikayeyi salladik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar