kyerma Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Merak ettim aramızda jeff buckley dinleyen zaati muhteremler var mı diye. varsa nerden duymuşlardır? hangi şarkıyı severler?[hline]forget not that the earth likes to feel your bare feet and the winds long to play wiht your lone hair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bi ara mp3lerini kazaadan sömürmem gereken isimlerden biri[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 zaten topu topu bir stüdyo albümü var,onu da çevirip çevirip dinlemişliğim var,kral adamdı(r)...[hline]Buried Alive In The Blues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Dinlemişizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 az da olsa dinledim ama yane nerdeyse dinlemedim diyicem o kadar az yane.lost highway mesela uykum yokken açıyorum biterken bilg.ı flm kapayıp uyumaya gidiorum:)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Dorsia, 06 Mart 2003 20:12 tarihinde demiş ki: Jeff Buckley ilah adamdir simdi Hallelujah onun sarkisi degil ancak Leonard Cohen in bestesi. Yine de cok guzel. Lilac Wine da guzel, yani bana soracak olursaniz Grace albumunun hepsi guzel. Dream Brother, Modjo Pin ve Grace sozu edilmeden gecilemeyecek sarkilar... Ayrica bu adamin topu topu bir albumu yok, diger albumunun adi Sketches for my Sweetheart, the Drunk. Bu albumde de guzel sarkilar var, everybody here wants you gibi... Sketches tam anlamıyla bir albüm tadında değil aslında,daha bitmemiş ikinci albüm kayıtlarında ne varsa çıkartıp ölümünden sonra toplamışlar,biraz bütünlüksüz bir albüm ama iyi şarkıları da yok değil "The Sky is a Landfill" veya "Opened Once" falan enteresan parçalardır...Ama "Grace"in karanlık havası yok o albümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kyerma Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 grace in karanlık bi havası mı var? nası ya? ayrıca sırf iki tane de albümü yok grace, sketches , live in l'olimpia, mystery white boy, live in chicago gibi bir sürü albümü var. ayrıca jeff buckley i tanıyan seven insan olduğunu bilmek güzel. bi de dünya daha kötüye gidiyor diyolar .[hline]forget not that the earth likes to feel your bare feet and the winds long to play wiht your lone hair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 last goodbye çok güsel,dinleneneable[hline]From all the unborn chicken voice in my head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar