prodigy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hoho yarın kızılaya gıdıcekler kenshin'ide kaciricak .. ısteyene anlatırım ne oldugunu .[signature][hline]laylaylom
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nedir?[signature][hline]raki asmis biseydir
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ah be, İlkine gelebilmiştik bu hadisenin.. Güzel de olmuştu hani.. Lakin şimdi radyoloji uzmanlığı bokunu yapıyoruz.. Kolu bacağı kıran olursa gelsin ,çekelim bi grafi.. Bi ucundan olaya dahil olalım olmazsa.. Gaddar ördeklerden de kimse olmayacak bu sefer galiba..
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaşlar okul sebebi ile anca 12.30 gibi orda olucam ama beni sayın bir takıma dahil edin kesin gelicem
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ay heyecan bastı bi anda :P uyku tutmaz beni şimdi :) :P[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yat zıbar hade :) ben yarın homoidle gelcem ama oynamicam sizi izlicem hehe[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 zegna yi ayarladim gelecez, insallah ben uyanicam uyanamassam zegna uyandiracaktir eminim gelicez yani inşallah[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 çok devrik bi cümle kurmuşum gibi neyse anlamışsıızdır[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ne demek oynamıcam hulen dellendirmeyin adamı !!![signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben mangalimi yapcam yarin outtrader la, kafasina boya yiyenlerle dalga gecicem, keyfime bakcam siz afedersiniz e$ekler gibi ko$arken :) neden oynayamadigimi yarin bizzat olay yerinde anlatirim artik eheh hadi yava$tan yatayim ben de, kalkamicam yarin[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 -Zegna -Sin -Bonecrusher -sanerixx -Aegean -bravecik -Angelfire (+2-3 kişi) -wanderer1985 -psx takımından en az 3-5 kişi orda olur -azmodai -homoid -prodigy(+2 kişi + belki extra 2) -codmaster(+3 kişi) -boccob(+4 kişi) bu listeden gelipte (hele gelmeyenlr hiç gözüme gözükmesin :P) oynamayan olursa vala kötü olur ona göre![signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 öehh ulan yeni bitti işimiz arazide anca geldik eve. ben gelmiyom kardeşim yarın turnuvaya felan bekçiden alın anahtarı oynayın işte kendi aranızda paşa paşa :o)[signature][hline]Ankara Paintball
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hmms uykum kaçtı şimdi bak nedense neyse gideyim bari ben de işe naapayım :)[signature][hline]Ankara Paintball
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 3. olduk gururluyum ayaktayım. :P cok zevklı oyun :D[signature][hline]sapım Grandmaster Fencer .:-]Webmaster["-:.
prodigy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 1. olduk cok eglendım bu sefer dıgerıne gore..yaşasın BIRAGH team[signature][hline]laylaylom
arc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 afferin genclere guzel oynadilar , sakatlananlar yaralananlar oldu, ben de olay yerinde bulunup kalite kontrol yapttim pizza yedim oh mis , guzeldi yine :) gelmeyenler utansin eheh[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bana çok pahalıya patladı bu gün :=) hem maddi hemde fiziksel ama geldim gururluyum (maddi patlamasının sebebi oynayamadığım şeyin parasını ödedim grerrr)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 çok eğlendik ama çok yoruldum ayakkabilarim iflah olmaz bi halde angel geçmiş olsun bi kez daha bizim takimimizin kalbindesin :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Abi süper eğlendik oğuz abi ye de çok teşekkür ediyorum daha yeni duşumu filan aldım şimdi de ns e girem de biraz da orda fps oynayam :) İSTANBULL ÇATTTLAAAAA !!!!!! :lol:[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Öne çıkan mesajlar