HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bugun (16.01.2004) cikmis olmasi lazim piyasaya... bugun konsere giderken alabilirim, alan varsa fikirlerini reca edelim!
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 comma türk grubu di mi ? hatta davulcusu stickmaster*mgk idi cs de hayırlı olsun[signature][hline]smthng about sx&drt
Natural Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bence DT taklidi olmadan öteye gidemezler.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 doğacan bu yorumu tecrübezsizliğine veriyorum yeni albümü çıktımı ohh hayırlı olsun nereden alabilirim? hoş ilk albümlerini dinlemeye doyamadan ikincisi geldi müzik fedatından ölecem yakında! *!and I will never betrayal my self again...*[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya bu hammer cidden ilginc bi label... bu sefer de pazartesi cikacak dediler dun akmar'da gicik oldum...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Portrait of a mortal - Hammering heads bu şarkıyı bütün kolpa hammer müzik ailesine gönderiyorum[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ilk albümleri avrupadaki br dergi tarafından türkiye nin dream theater a cevabı olarak nitelendirilmişti[signature][hline]smthng about sx&drt
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 sanırım albümün adı Elusive Dreams idi. fizboz un bahsettiği ise şarkılardan birinin adı diye hatırlıyorum Testimony Within diye bir şarkıları var hastasıyım[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bana da al phalanx kenk haftasonu dagdan sehre ınınce alırım senden :)
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bende gittim sordum 1 haftaya cikar dediler ya... hammer cidden anlasilmaz bir label hehe
Natural Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 albümü edindim gayet iyi hoş da fikrim hala değişmiş değil.alıken grubun vokalisti yanımdaydı arkadaş dedim ya dt taklidiler falan vokalist duydu çok bozuldu:Dhammerdan çıkınca ark ya neaptın adam commanın vokalistiydi dedi ehü oldum:D yani tecrübesizlik diyin ne derseniz diyinde ben dt ile comma yı çok benzetiyorum.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Natural sen kimi duysan DT ye benzetiyorsun zaten. Daha önceki bir thread'indede bir gruba DT özentisi demiştin hehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 sonuçta üzerinde çalıştıkları müzik türü aynı... bu bach ile mozartı birbirlerine özenmekle suçlamak gibi bir eşy[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Natural Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Alexi_Septimus, 21 January 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Natural sen kimi duysan DT ye benzetiyorsun zaten. Daha önceki bir thread'indede bir gruba DT özentisi demiştin hehe. Comma idi zaten o grup ta. artık bu benzetmeyle(dt taklidi olmaktan öteye gidemezlerle) ilgili yorum yapmicam[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
saygin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 nolur yap[signature][hline]And I'll never be open again...
Öne çıkan mesajlar