-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Benim eski soruum taban düşüklüğü ah neler çektim ondan seneler boyu. Ayakkabının içinde devamlı olarak öne kayan ayağını rahatsız eden o taabnlıkları giymek zorundasındır. Yoksa yürüyüşlerden sonra feci ayak-bacak ağrıları çekersin. taktık sener boyu tabanlıkları sonra çıkardık yine senelerdir rahatız gül gibi geçinip gidioduk. noldu bugün tüm günü taksimde teptik bir döndüm eve aman tanrım böyle bir ağrı olamaz bacağım ölmüş bnm liğme liğme olmuş gibi. hepsi o düşüklük yüzünden, ne ağrıdır bu ya bu saatte hala ağrıo bacağım ve inanılmaz bi şekilde :([signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sen en iyisi bir aspirin la ve yat uyu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 uyumak istemiom ne uyuması bu saatte gece daha ne yeni başlıo, ama bir yandan da teklifin cazip gelio ağrı açısından ikilemdeyim[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ehuehu ne gecesi bea discoyamı gidecenki :D . sağlığını düşün zati 5 ten sora gece başlasa nolur :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 poff bendede tırnak batması var plastik cerrah düzeltti sonra gene tekrarladı :([signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Senin durumunu ben cok ama cok iyi anlıyorum cünkü senin yaşadıklarının 10 katını çekiyorum ben... Neden diyecek Olursan ben bi baletim ve aynı sorun bendede var bak sen evine gelmişin oturdugun yerden agrıyo dıyosunben o agrıoları hergün sahneye cıkmadan önce yasayıp o agrılarla cıkıp dans ediyorum umarım anamısındır beniii :D
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kisitli balet bilgimizden hemen bi soru cikartalim tan sagturk musun? ya da o taytlar sikmiyo mu gibi bi gereksiz espride yapiyim ne kadar komigim[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sana tavsiyem bi daha balet yada bale sanatı diye bi söz duydugunda aklına Tan Sagtürk Gelmesin Cünkü ona balet demek icin bizim gibi isanların türkiyeden gitmeleri gerekir biz senelerce belli bi yerlere gelmek icin calısırken o daha orta-1.sınıfdayken şans eseri gitti hatta biraz daha acıyım .. :) onunla beraber bale dersi yapıyoduk fransadan Hocalar geldi herkesi incelediler onu fransaya bedava bursla götürdüler.. biz armut gibi kaldı :) sonra orda Figüranlıkdan bile kötü işler yaptı ve buraya gelince herkes ona balet demeye basladı o balet falan degil (ayrıca dans ederken izledim gercekten cok kotü) Ayrıca Yaptıgın o Talihsiz (taytı sordugun konusma)konusmayı duymamıs kabul ediyorum.. :)
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 heheh baya kin duyuyosunuz adama yani :) genelde de boyle olur ya haketmeyenler el ustunde tutulur falan[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Payro öğrenci misin hala yoksa pro musun? Ayrıca nerde sahneye çıkıyorsun? Öğrenciysen nerde okuyosun?[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
Payro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Profosyonel olarak Ankara Devlet Opera Ve Balesinde dans ediyorum...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Payro, 28 January 2004 06:42 tarihinde demiş ki: Senin durumunu ben cok ama cok iyi anlıyorum cünkü senin yaşadıklarının 10 katını çekiyorum ben... Neden diyecek Olursan ben bi baletim ve aynı sorun bendede var bak sen evine gelmişin oturdugun yerden agrıyo dıyosunben o agrıoları hergün sahneye cıkmadan önce yasayıp o agrılarla cıkıp dans ediyorum umarım anamısındır beniii :D senin durumun ayrı bir berbat, olacak iş deil bi de çok az kişide olan bişey sanırım bu, yani hiç görmüorum arklarımda falan da, dün gece çektiğim ağrıyı Allah düşmanımın başına vermesin[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Öne çıkan mesajlar