a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mahkumsun Mağrur gecelerin annenden sıcak kolları O senden daha hırçın dalgalı denizleri Sabah kapkara gözlerin gibi aydınlığı Allahtan korkmaz onun gibi kahpeleri Biliyorsun Ara sıra huysuzlaşan kocaman öfkeyi Mutluluğun ardından bakıpta ağlayanı Bazen bir ekmek kırıntısı arayan beni Senin için şarap olup denize döküleni Tanıyorsun Ağaçların gölgesinde uzanıp düşünmeyi Cehennem içinde cennet hayal etmeyi Gözlerini açınca ışığı görmeyi Ellerin gibi içindekini kullanmayı Öğreniyorsun Sana ait olacak bıçakla savaştığın yeri Seni masaldan dünyaya taşıyacak bir gemi Uzak bir memleketten benim gibi bir beni Yağmuru yaratan Mikail'in dört mevsim evini Buluyorsun Beyninde mahkum, ıssız ve kanayan geceleri Özgürlüğü elinden alınmış kuşa benzemeyi Paslanmış kalbindeki o biçim sebebi Uykunda gördüğün gözlerini öpen meleği Anlıyorsun Feryat figan yağmurda çıplak dolaşmayı Bir kurt gibi gözlerinin içine bakmayı Onu alıp sabahleyin koynuna sarmayı Kazana girip aklınca cadılık etmeyi Seviyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hiç sevmiyorum sırf "güzel" yazmayı, ama öyle be babam : ) ayrıca belirtmem lazım, çok istiyorum böyle şiir tadında yazabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Merhaba arkadaşlar; Son 3-4 gündür Karalama Defteri'nde çok güzel yazılar çıkıyor ve biz de eski durgunluğun giderildiğini görmekten çok memnunuz. Yalnız lütfen günde 7-8 tane konu açmayalım, bunu günlere yaymaya çalışalım. Aksi halde diğer başlıklar arka sayfalara kayıyor, okunmadan unutuluyor. Malum burası konu dışı gibi meselelerin anlık tartışıldığı bir yer değil, herkes sindire sindire okumak istiyor. İşbirliğiniz için tekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Son dönemde gördüğüm en yapıcı eleştiri/istek. pekaziz ve "karalama defteri" moderatörlüğü güzel günlere ulaşacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 o değil de şiiri .iç ettiniz sdfsdafsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 güzel çalışma olmuş ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar