Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 8310 (bi de ek olarak GPRS sorusu)

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Zamanında, çok sevdiğim birinin elinde görmüştüm bu telefonu. almak bugüne kısmetmiş. Şimdi her nokia alan görmemiş gibi ben de telefonumun ekranında öyle çiçekler böcekler olsun, pekmez helva logosu dansetsin istiyorum ama bi arkadaşım baktı "bu telefonda olmaz" dedi. Ben bu arkadaşımı boşuna mı öldürdüm yoksa dediği doğru mu?
bu bir

telefonda gprs özelliği var ve benim bildiğim kadarıyla eğer data hattınız açıksa burdan web sitelerine girilebliyor. Telefonun explorerında herhangi bi adres girdiğimde bağlanmaya çalışıp bağlanamıyordu. Tcelli arayıp gprs ayarlarını telefona gönderdim ve kaydettim. artık adres girince yüklemeye çalışıp "paket yükleme için çok büyük" diyor. Tcelli arayıp "atla deve mi kardeşim bölün şu paketi 3-5 poşete alıym" dedim, "aaa siz www mi yazıyosunuz başına, katiyen olmaz wap. yazıcaksınız" dediler. Şimdi benim bildiğim kadarıyla wap. ile başlayan sitelere bağlanmak farklı, gprs ile internete bağlanmak farklı bişey. Ben arkadaşımın gprs li telefonundan zamanında pepeleke mesaj da atmıştım hatırlayan vardır. Şimdi bu paket neden büyük? Var mı anlayan?
Sosyal ağlarda paylaş

o sanırım telefonun versiyon sorunundan gunn, bak mesela 3510 larda da aynı sorun var ancak bir üst modeli olan 3510i lerde olmuyor o sorun.. yani benim bildiğim kadarıyla bu. tahminen en son 8310 versionunda bu sorun halledilmiştir..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş ne zaman sorsak 112, ne şafakmış bu. =P

Senin sorunlarını bilmiyorum ama gprsi ciddi kullanacağını düşünmekteyim oralarda hliyle, o yüzden derim ki Telsim veya Aria al, Aria pahalıya gelir ama en iyisi, Telsim ayda 5 milyon sabit ücret ve fena değil. Aycell beleş zaten ama kötü.

mm senin sorununla ilgili de Turkcellin sayfasında ayarlar hedesi vardı, oradan bir baksana bakmadıysan.
Sosyal ağlarda paylaş

nefrim dr.jeykılım oralara buralara herbiyerlere baktım da sanki elbirliği etmişçesine sanki cep telefonu sanki external modemmiş gibi "laptopla nası bağlanılır" açıklamaları yapıyorlar. ya ben o gece çok mu sarhoştum acaba yoksa ben mesaj atarken dalga geçip yanıma infraredli bi notebook falan mı koydular? var kardeşim işte cepten heryere giriyon hatta maç sonuçları falan bile geliyomuş cimcimeye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...