EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Şimdi warcraftı açıyorum, her hangi bi tuşa basıyorum ve klavye kitleniyor. Oyunu kapatıp denetim masası/klavye özelliklerinden sorun gidere basıyorum, tekrar düzeliyor. Bu bazen google a bişi yazarken falanda oluyor. Naaptıysam anlayamadım niye olduğunu. Sadece bişey farkettim, erişebilirlik özellikleri kısayollarını açınca ve warcrafttayken numlock tuşuna basınca, fazla uzun süre basılı tuttunuz falan diyor, erişebilirlik özelliklerini aktif ediyor. Ne olabilir bi fikri olan varmı? (ayrıca başka bi klavyeyle denedim yine aynı şey oluyor, sanırım klavyeden diil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o erişilebilirlik seçeneklerine tıkla denetim masasındaki. Şimdi bi pencere çıkıyo karşına, burada yukarda klavye yazan yere tıkla. Orada yapışkan tuşlar bilmemne tuşlar vs. gibi şeyler var 3 tane. bunların hepsini iptal edip uygula de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 onun bi adı var tuş çakışması mı ney.. klavyede bir işi için birden çok tuş olursa bir şekilde meydana geliyor o nasıl giderilir ne yazıkki bilmiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 banada olmştu yamulmuyosam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yani mesela num lock tuşuna basınca 2 şey birden olması gerekiyo kısayol olarak, o yüzdenmi oluyo? ayrıca düzelmiyor öyle yapışkan tuşları falan kapatınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar