Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 efenim ben bir süreden beri rapidshare'den doğru düzgün bişey indiremiyorum. indirme ortasında tak diye bitti diyor yarım kalıyor dosyalar. bilgisayara hiç dokunmayayım belki iner falan diyorum, indiği oluyor. free kullanıcıyım bu arada. baktım indirdiklerim hep yarım kalıyor bıraktım rapidi sömürmeyi. geçen abim geldi rapid accountu varmış, onla da bişey indiremiyorum. paralı yani, ama yok inmiyor. flashget salağıyla indiriyorum tam indiriyo ama hatalı oluyo. free download manager diye bişey var, o da hatalı indiriyo. tiksindim! sorun ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Senin sorununun kaynağı başka birşey gibi gözüksede. Rapidshare' in kendi download managerı var. Çok basit gereksiz bir program ama onunla dene. Bu aralar milleti ona yönlendirme çabaları var, yarım kalan downloadlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aynı yarım ve eksik indirme olayını flashget bendede yapıyordu orbit downloadera geçtim ve server kullancıı adım ve şifremi yazıyorum problem kalmıyor. freede zaten download manager kullanamıyorsun eğer öyle deniyorsan problem ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 premium varsa internet download manager. ha yoksa explorerla indirme. firefoxla indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar