Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benoit Sokals Sinking Island


Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Hoş bir oyun olmuş, Benoit Sokal yine işini iyi yapmış gerçi daha fazlasını beklerdim ama yinede elimizdekilerle yetinmesini bilmeliyiz, bunada şükür. Oyun tam kıvamında olmuş denilebilir, ne çok kolay ne çok zor. Ama Lopeth e katılıyorum, oyunda zamanın çoğunu koşturarak geçiriyoruz, vardığın yerde aslında olmaman gerektiğini fark ettiğin zaman oyunu kapatasın geliyor^^
İpuçlarını inceleme, parmak izi karşılaştırma tarzı şeyler oyuna hafif bir CSI havası katmış, bana sorarsanız hoş olmuş. Ayrıca adanın batıyor olaması adrenalin katmış biraz. Adventure yokluğunda yüklenip oynanmasında fayda var.

edit: imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence biraz haksızlık ediliyor oyuna.

Tamam hep aynı mekanlarda geçtiğinden bir süre sonra bayıyor, devamlı koşuşturup durmak insanı kanser ediyor.

Ama yenilikçi diyalog sistemi bile süper bana kalırsa. Saçma sapan konulara (yararsız) girmeden direk materyaller, kişiler üzerinden konuşuyorsunuz. Karakterlerin o an hangi mekanda olduklarını görmek süper. Hele zaman karşı oynayınca gerilim bile yaşatıyor ki bir macera oyununda yaşanabilecek en zor şey belki (ara demolar hariç).

Kanımca geçen yılın en süpriz oyunlarından birisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Ama yenilikçi diyalog sistemi bile süper bana kalırsa. Saçma sapan konulara (yararsız) girmeden direk materyaller, kişiler üzerinden konuşuyorsunuz.


katilmiyorum buna. her ne kadar bu dedigin gibi gozuksede, bir cok konuda (mesela diyelim ki bir item) 10 kisi varsa 1 kisi yeterince bilgi verebiliyorken butun herkesde o item dialogu cikiyor. Sonuc olarak 9 kisi "Bir fikrim yok.", "Valla ben anlamam" gibi papagan cevaplar veriyor. Bir noktadan sonra kisiden alacagin cevabin gayet anlamsiz ve gereksiz olacagini bilmene ragmen sirf dialog tree tukensin sonrasinda kalabalik olmasin diye soru sormaya basliyorsun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...