Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kanuni said: bu joy stick de yani nereye ceksen gider ha :) mutluluk çubuğu geliyo benim aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bu oyunun singelplayer versiyonunu(başka bir oyunla karıştırıyor olabilirim) oynamıştım. Klavyeyle oynanıyordu ama tam bir eziyetti. Freelancer haricinde oynamayı denediklerim kalvyeyle kastırıyor, gerçi Freelancer'da sadece klavyeyle oynanıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bu oyunun single player versiyonu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 said: (başka bir oyunla karıştırıyor olabilirim) Büyük ihtimalle Freespacele karıştırdım. Görüntüleri birbirini andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi freespace 10 yıl öncesinin oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 jumpgate in prequel ide 10 yil oncesinin oyunu. Ve bu oyun sandbox degil.sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 said: (başka bir oyunla karıştırıyor olabilirim) Boş tartışma yaratmak isteiyorum ama ilk yazımdan itibaren yazdığım şu yazının neresini çözemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar