Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Buraya serverda online olanlar ara sıra girenler falan yazarsa damlarız hani aksiyon olur =) ben şu anda online ım britteyim beklerim ;)
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ses seda var mı? (= tam bilgisayara bakmadığım saate denk gelmişsiniz
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 erkin var ya... resmen kolumdan çekerek getirdiniz siz beni buraya resmen yani :D:D kısmet diilmiş ne diyelim :D
Thestral Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sesimi duyar var mı bööööööööööööööööö
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 benim de özlemim, çocukluğum, o brit mezar gibi, minoc gibi, bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden. ölmeden topluca bir UO Haftası yapsak, karakterler açıp, tavernalarda yesek içsek, quest yapsak, gz kaldırıp vandallaşsak mutlu mesut bahtiyar çocuk olsak ne güzel olurdu... gel gör ki karakter açmaya, UO yüklemeye üşenirim şimdi..
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sırf UO'nun o güzel günlerin şerefine tekrar uo yuklücem. gidicem brit köprunun sol tarafındaki tavernada bi bira içip, gezip çıkıcam :) uaheuhdf bak canım istedi harbiden haha
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Quivalen-soth said: erkin var ya... resmen kolumdan çekerek getirdiniz siz beni buraya resmen yani :D:D kısmet diilmiş ne diyelim :D neden erkin, sorunun ne bu adam getirilir mi uoya :P
Öne çıkan mesajlar