LioN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Selam Arkadaslar: Arkadaslar bana bir site lazim ne diyim ben bir seyden anlamiyom anlicaniz webmaster lazim acaba aranizda webden anliyan asp fln dan anliyan arkadaslar varmi acaba ben bir uo serveri icin site dusunuyorumda Seygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yav ben bu işden hiç anlamam ama eğer html kodu bilmiyosan cool page gibi kopyala yapıştır yöntemiyle çalışan editörler var yani hazır kalıpları falan oluyor birde benzer easy bişey vardı bilmiyomwww.inndir.com ye bak vardı bilmiyom artık işine yararmı[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 görsel sanatlarda çok var aradığından....[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar