slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Her sene geleneksel olarak yapılan İzmiCon'un kesin tarihi belirlenmiştir. 1-2 Mart 2008 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacaktır. İzmiroCon düzenlendiği mekan geçen seneki ile aynı yerde Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nın zemin katında olacaktır.daha büyük bir afişi şimdilik bulamadım. Detaylı bilgi, Dm ve oyuncu kayıtları için...İzmircon Tepekulenin nerde oldğunu ve nasıl gidileceğini öğrenmek için...Tepekulenin yeri ve gidilebilecek otobüsler Diğer olaylarıda buradan izleye bilirsiniz...İzmirCon Forum Saygılarımla...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Izmir tayfası olarak katılımda bulunucaz insallah hatta bi oyun acmayı planlıyorum..Izmırcon daki nickim Marshal.Nemesis olucaktır..butun izmili frp severlerin bu conventiona katılım ve destegini vermesini diliyorum..:)
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Umarım bu sene düzgün bir LARP olurda oynarız.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yav vizedir, projedir bir şey çakışmazsa gitmek istiyorum ben bunu. İzmirCon bünyesinde oyun oynatan, izmirli sevdiğim arkadaşlarım filan var, onları da görmüş olurum. Patiler, iyi karşılayın İstanbul'dan gelen bu İzmir bilmezi. :)
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hehe sen gel ayarlarız.Bende oyun acıcam izmircon.Larp oyunu açma gibir bir ihtimalde var ama masaüstü oyun kesinlikle açıcam.Nick olarak "slayer" olucak gene..bilim kurgu sevenleri beklerim oyunuma...
Elmayiyen- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Cihad-ül Esrar adlı oyunumla İzmircon'da olacağım.Tanışıp, kaynaşmak üzere şimdiden "görüşürüz". =)
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ancient Gates of Abyss Kehanetler ve fedakarlıklar... Ya Abyss'ın karalığı tüm dünyayı kapsicak yada kadim tanrıların vadedilmiş yılların zamanı gelicek...Herşey kaderi önceden belirlenmiş seçilmiş kişinin doğuşundaki aydınlıkta belirlencek... Sizleri abyss'a çağrıyorum... (:
Elmayiyen- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Gençayın oyununa girmeyip, benim oyunuma gelen oyuncularıma birer hatta duruma göre ikişer adet eti cin vereceğim. :)
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Elmayiyen- said: Gençayın oyununa girmeyip, benim oyunuma gelen oyuncularıma birer hatta duruma göre ikişer adet eti cin vereceğim. :) hehe tamam bende senin oyuna gelicem...
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 1-2 Mart 2008 İzmirCon dün bitti.Bu senede dahalinde İzmirCon 5. yılınıda doldurmuş oldu.[Nice Conlu senelere :D :P].Umarım gelen herkez memnun kalmıştır.2009 İzmirCon'a şimdiden bekleriz.
Öne çıkan mesajlar