Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ch olanlar bi bakabilir mi?

Jaden

Öne çıkan mesajlar

Ben bugun creature handler oldum,bir tane razor cat satin aldim kendime.Oncelike haywanimla ilgili bazi sorularim olucak;

1)Su anda kucuk hayvanim.Kor valleydeyim.Burdaki hayvanlardan birine dalsa olduruyo ama yari cani gidiyo.14 luk stimpackim,31 lik food um ve vitality im var.Cani gidince bunları kullanmak zorunda mıyım?

2)Feed icin hep yiyecek almak zorundamiyim,yoksa surveyving de 1 yapinca olur mu?

3)Creature taming i bitirmek icin her onume gelen baby i tamelicem mi,yoksa satin aldigim haywani saldirtarak idare edilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanın zamanla büyür, hitpoint'i ve armor'ları artacağından daha az zarar alacaktır. Vitality'ye hiç ihtiyacım olmadı açıkcası. Stim kullanman gerek. Eğer beslersen hayvanını hem devamlı başının etini yemez, hemde daha iyi savaşır :)

Devamlı tame etmek pek efektif bir XP yöntemi değil. Onun yerine bir gruba girip yüksek lvl yaratıklara saldırtırsan iyi xp alırsın.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

CH yi surrender edeli baya oldu ama bildiğim kadarını söyleyeyim, 8 saat te bir pet in level atlar, genelde hunting gruplarda güçlü yaratıklara düşük level li pet saldırtırsan daha yüksek ch exp. alırsın, petinin hit point i azalınca pet stim kullan, eğer petinde wound olusursa veya hungry diye bağırırsa food vermelisin, vitality pack ise pet ini bir ölme sınırı var, bu hepsinde genelde 100 dür mesela pet inin vitality si 15 filan olduğunda vitality pack kullanıp 90 lara yükseltebilirsin..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...