alinni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Arkadaşlar ben 70 priestimi silmiştim oynamıyacam diye, ama şimdi lerde acaip priest oynayasım var.. Silme nedenim ben kasmamıştım arkadaşa vermiştim acc yi o kasmıştı sonra da oynamıcam dedid tamamen sil istersen demişti ben de oynamam diye silmiştim.. Şimdi ise bi rüyalarıma giriyo priest :) :) oynamak istiyorum onu geri alabilirmiyim , alabileceksem ne yapmam gerek nasıl geri alabilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 blizz e mail at supporttan deki "priestımı geri alinni?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bi krakter ac ayni serverda de ki bole bole verin krakterimi geri 2-3 saate cooper ina kadar veriolar geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Devilmanta said: blizz e mail at supporttan deki "priestımı geri alinni?" loL ban bile yerim öle bişi desem :P .. işin şakası alabilirmiyim acep geri yoksa alırsam zaten migrate edicem Frostmane e paticik gültüne :) kasmak zor gelio acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 murtyy said: bi krakter ac ayni serverda de ki bole bole verin krakterimi geri 2-3 saate cooper ina kadar veriolar geri veriolar diorum ya guvenmio msn bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 murtyy said: murtyy said: bi krakter ac ayni serverda de ki bole bole verin krakterimi geri 2-3 saate cooper ina kadar veriolar geri veriolar diorum ya guvenmio msn bana Yazdım bakalım cvp bekliyorum .. inş.geri alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 herseyi veriolar rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 raad ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 blizz akıllı olsun silinen charları geri versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 silinen char geri alınırmı olm? kafa bulmuş bunların hepsi senle orda soruyo sana hakkaten silmek istiyosan kutucuğa delete yaz diye aklı başında her insan delete yazdığında harbiden silmek istiyodur.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeni bir karakter açıp page açıyorsun silmiştim ama geri almak istiyorum diye. geliyor bazen direk veriyor, bazen soru soruyor niye sildin falan diye. yarısında sormuşlardı, sinirli bir anıma denk gelmiştim dedim ha tamam o zaman demişlerdi, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 loL .. yaf o karakter de benim pek bi emeğim yoktu öyle karakteri oynamak istememiştim esti bütün karakterleri temizledimdi düşük lvl fln alayını silmiştim başka serverları fln tek main karakterim kalmıştı sonra işte şapşalmışım ben fln diye düşündüm niye silersinki sanki ne zararı var dimi :) .. Bekliyom cvp gelmedi daha belki iplemedi şapşal bu diye :O :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sürebilir biraz. 30 dk ile 4 saat arası değişen sürelerde cevap almıştım ben 6-7 karakter için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Biri hacklemiş charımı silmiş diyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 isterse 1 sene gecsin gene veriyorlar geri. ama cok cok uzun sure gectiyse itemlerini alamayabiliyorsun. mesela 1.5 sene once silinen bi karakteri ciplak veriyorlar itemleri vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar