Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Selamlar.Ben grubumun web site dizaynını yapıyorum da, şimdi işin hamuruna incek olursak, ben aslında böyle ufak kücük bi mp3 player koymak istiyorum... Hoş güzel ee? diyeceksiniz ama, işte sorun şu.Link'e tıkladığımda her seferinde ayrı bi adres verdiğim için mp3 deki müzik te kesiliyor.Bunun için iframe tekniği varmış... Ben menümü nası iframe yapabilirim? Misal Biyografiye tıkladığında index.html üzerinden ortada biyografi.html açtırıcam.Çalışma şeklide böyle sanırım.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 index.html kodların soyle bişi olabilir kodlar buraya mp3 kodlarını koy..bu link olması gereken sayfalar index.html anasayfa.html biografi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 saol tcpip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar