Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba kullanmak

Sergen

Öne çıkan mesajlar

bana kimse öğretmedi mesela arabayı izleye izleye öğrendim.
bi gün ben arabayla gezcem dedim aldım 1. vitesde sitede bi tur attım geri geldim eve kazasız belasız. sene 1997 ozamanlar.
o gün bugündür sürüyom arabayı ralliye katılsam derece yaparım valla eheh.

bide bi seneyi geçti ehliyeti alalı ulan bi defa sorun be ehliyeti daha cüzdandan çıkmadı.
Antalya-Zonguldak-Eskişehir-Burdur-Antalya gittim bu yaz 2000km yol yaptım bi polis de çıkıp ehliyet-ruhsat demedi iyimi.keşke almasaydım ehliyeti o kadar para verdik :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 05 January 2004 11:33 tarihinde demiş ki:
saglam kaza yapmadan arabayi kimse cok iyi kullanamaz.

benim babam 3 kere sağlam kaza yaptı ortalama takla sayısı 3.66 civarı hala iyi kullanmıyo Apex muahauh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com

[Bu mesaj Fistan tarafından 05 January 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet iyi kullanmak biraz kaza yapmaya bağlı.
Ablam gerçekten çok iyi kullanır gerek hız gerek dikkat direksiyon hakimiyeti fln.

Ama 6 sı büyük ve taklalı olmak üzere 100 e yakın hasarlı kaza yaptı :)

Hepsinde tekti yanında biri varken kaza yapmıyor.
Bir tanesinde tek geliş tek gidiş li yolda taklalar açarak karşı yola geçti(Ankaralılar bilir Kızılaya giden demirtepe yolu )

En büyük kazası hAziranda oldu(kalçası kırıldı eli koptu ) daha yeni yürümeye başladı yürür yürümez amerikaya gitti hemen kendine araba almış :)

98 Pontiac transam almış 5600 dolara.
Ama gerçekten gördüğüm en iyi kullanan insandı dışardan bakınca öle gözükmüyor ama :D
gerçekten iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

kaza yapıp yapmamakla alakası yok ki.arabanın sigortası var diye deli gibi suren sonra oraya buraya carpan cok serseri var benim okulda.hicbiri de ders almıyor.
ben de 2 senedir araba kullanıyorum ama cadde de makasmış,hızlı kullanmakmıs hic kasmadıgım icin onemli bir olay gecmedi basımdan,hem guzel de kullanırım.en onemli kazam kırmızı ısıkta beklerken arkadan bir arabanın carpmasıydı:)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Sosyal ağlarda paylaş

araba kullanmayı öğrenmek kolaydır ama kullanmak zordur . çünkü direksiyon hakimiyetin gelişmeli ve doğru zamanda vites değiştirmelisin[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya soyle

eger karizma olcam deyip avcunun alti ile tek el direksyon cevirmeye calisirsan cok kaza yaparsin. her zaman ellerin direksyon uzerinde kontrolu olucak, o zaman hic kaza yapmazsin. ellerin 120 derece yapicak sekilde saga sola koy ve mesela sola donerken sag elini sol elinin yanina getir, sonra sol elinle direksyonu tutup sag elini eski yerine koy her zaman bir elin yerinde kalsin

vites degistirmek ise dert olmaz, simdi belirli bi devir belirtmekde dogru olmaz, ama motor sesi sevmiyosan 3750 devir ideal, ama bagirtirimdiyosan 5500 devir harika olur

bide tokatlama falan vardir :) onlari kullanmayi soktukten sonra birinden ogrenirsin. ama en zor sey etrafinda 40 kisi var iken dar bir yere park etmek tekrar soyliyim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tey tey tey..

Acemilik zamanlarım,geçen yıl felam,

Toyota Terra 1.3.. 6,3 Devir yaptım kalkışta..1. Viteste 65 üzerinden geçip dahada ilerilere gittiğini gördüm ibrenin(Oha walla caponlar süper güçlü-dayanıklı araba yapıyorlar tekrar tekrar tebrik ederim hatırladıkca..)

3 Kaza yaptım...3. Sonuda araba sürmeyi bıraktım..(Atlatığım kazaları,Mucurlu yoldan asfalta,full sıfır döneyim derken arabanın sol tarafındaki 2 tekeri yerden 10cm kaldırmak gibi şeylerimi saymıyorum bile..)

Araba kullanmak;zaman-dikkat ve arabanın stabilitesine göre değişiyor kesinlikle :p (aracın koltuğu biraz yüksekse aracın heryerini görebiliyorsun,araca daha iyi hükmediyorsun,fakat koltuk biraz akçaksa resmen ralli havasına giriyorsun :p)

Ha birde,Motor sesini duyup gaz olmak var..GIRRRRN GIRRNN diye... :]

Araba kullanmak=Senin dikkatin-başkasının dikkati+Çok dikkat etmek gerekisi+Sağlam araba+Sağlam parça/Şans[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 05 January 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
başlarda istop ettirdiğinde sana öğreten şöför değilse ama suratını görmek çok zevkli.

'ulan arabayı bok etti .. vermese miydik ya .. hay kafama verilir mi bu adama araba ..'

'LAN LAAAN LAAAN FRENE BASSANA LAAAN ![hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage

Koptum abi ya :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Seni Özledim!

Hades is Forever Paticik.Com
Sosyal ağlarda paylaş

kişiden kişiye degişir cevap:D

Bence ZEVK tir.
bazen okulu bırakıp Deli bi araba alıp Taxi mi yapsam diom:D

cidden zevkli bence.Modifiye etmek ayrı bir tutkumdur.

kullanmak kolaydır normal arabalar için ama altınızdakini iyi tanımanız lazım.[signature][hline]namı diger:

UnderTaker(BTD)
Loramis
Future_King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 10 January 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
araba kullanmayı öğrenmek kolaydır ama kullanmak zordur . çünkü direksiyon hakimiyetin gelişmeli ve doğru zamanda vites değiştirmelisin

Direksiyon hakimiyetinin gelişecek bir şeyi yok tecrüben artmalı vites değiştirmek yarışmıyorsan kimseyle öle arada bi yapılan basit bir şey[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...