Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 var ya bunu netten Ip ilen oynarsak manyak olur hic denediniz mi bilmoiom ama ben maplere karakterlere baktım 4/4 lük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 o oyun single player güsel marine olup geceliin işiği kapatip oynadinmi tadini aliyosun gerek yok multiplayer a ;P[hline]abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ben kafede 3v3 marine vs alien oynamıstım bi kac kere hayatimda hic bi oyundan bu kdar zevk almamistim cidden[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 lan dan onlarca kez marine ve alien oynadım, predatör ezik kalıo biraz. Marine yarıp geçio genelde networkte.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 landa bile teleport yapabilitesi olan bi oyun. ip den oynanmaz gibi geliyo. öle cs ye falan benzemez kasar...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 deniyelim yinede kimler oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 cdyi bulamadım verdim heralde birilerine dial-upla da indirilmez...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 tüh neyse o zaman icq 87046681 oynayanlar harbi gelsin deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 AvP 1 i Mplayer da oynardım elite Alienlardan biriydim. Başka hiç bir oyuna değişmem o oyunu multisini, ve predator ezik kalmıyo, AvP oyunlarında en ezik ırk marinelerdir, çünkü marineler ne alien ın tuzaklarından (ki aleien takım oynanınca iyi olur) ne de Pred in discinden kaçabilirler.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ewt bide görünmez olunca predatörler neyse yok mu IP den oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Şu oyunu friendly modda oynanacak şekilde yeniden yapılandırsalar bence müthiş olucak. LAN da arkadaşlarınla normal seneryo da , aynı takımda oynayabilmek isterdim. Diğer türlü espirisi ve heyecanı kaçıyor bence oyunun. Standart bişi haline geliyor. Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 okulda Cooperative quake 2 oynardık süper olurdu artık koymuyolar cooperative mode falan oyunlara.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 abi var friendly ne dion ya evac die bölüm var helikoptere kacmaya calision zergler birlik olup durdurmaya calisiolar oyunu yüklüom su an kurulunca acarim IP den oyun gelen gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: SeriaLKilla, 19 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki: o oyun single player güsel marine olup geceliin işiği kapatip oynadinmi tadini aliyosun gerek yok multiplayer a ;P[hline]abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz. ben valla single marine oynarken altima edicem nerdeyse ondan biraktim single i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ah be IP den olmuo cd-key istiomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Necromancy Marine varsa ses sistemi EAX vs vs onunla oyna akşam bak noluyo :) Cooperative campaign şeklinde olmalı, yoksa üçüncü tavaf edişimde ezberliyeceğim bir haritada dört dönmek bana pek zevkli gelmiyor. Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi marinede baydı beni yeter ama her adımda altıma etcem nerdeyse alienle oynuom daha ilk bölümü gecemedim bilmem ne host u bul dio siz buldunuz mu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar