Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aliens vs predator 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
landa bile teleport yapabilitesi olan bi oyun. ip den oynanmaz gibi geliyo. öle cs ye falan benzemez kasar...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
cdyi bulamadım
verdim heralde birilerine
dial-upla da indirilmez...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Mesaj tarihi:
AvP 1 i Mplayer da oynardım elite Alienlardan biriydim. Başka hiç bir oyuna değişmem o oyunu multisini, ve predator ezik kalmıyo, AvP oyunlarında en ezik ırk marinelerdir, çünkü marineler ne alien ın tuzaklarından (ki aleien takım oynanınca iyi olur) ne de Pred in discinden kaçabilirler.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Mesaj tarihi:
Şu oyunu friendly modda oynanacak şekilde yeniden yapılandırsalar bence müthiş olucak. LAN da arkadaşlarınla normal seneryo da , aynı takımda oynayabilmek isterdim. Diğer türlü espirisi ve heyecanı kaçıyor bence oyunun. Standart bişi haline geliyor.

Arlooax The Elven Mage
Mesaj tarihi:
okulda Cooperative quake 2 oynardık süper olurdu
artık koymuyolar cooperative mode falan oyunlara.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Mesaj tarihi:
said:
SeriaLKilla, 19 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
o oyun single player güsel
marine olup geceliin işiği kapatip oynadinmi tadini aliyosun gerek yok multiplayer a ;P[hline]abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz.

ben valla single marine oynarken altima edicem nerdeyse ondan biraktim single i
Mesaj tarihi:
Necromancy Marine varsa ses sistemi EAX vs vs onunla oyna akşam bak noluyo :)

Cooperative campaign şeklinde olmalı, yoksa üçüncü tavaf edişimde ezberliyeceğim bir haritada dört dönmek bana pek zevkli gelmiyor.

Arlooax The Elven Mage
  • Yeni Oluştur...