nvda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://www.capesantamaria.com/ Ulaşım ne şekilde yapılır bilgi sahibi olan var mı? Kaç aktarma, nerelerden fiyat vs bilgilendirebilimisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 istanbul-frankfurt-miami ucagına bineceksin miami den clarence town a gideceksin botla ya da deniz ucagı ile. orda tur şirketleri var seni 1 saate gösterdiğin yere atarlar. yol ücreti 1200$-1500$ civarı tutar istanbuldan.(gidiş dönüş ucak biletli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çok sağol. tahmin ettiğim kadar pahalı değilmiş. balayında ordayım q= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 naysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 o yol parasıyla ucak bileti dahil 2 hafta kalırsın tayland'da. koh tao diye arat bak resimlerine, bahamaları aratmaz.hem dalarsınız hacı olursunuz. dünya dalgıclarının cenneti orası.Koh tao. 1500$ yol parası vercen bahamalara 1 hafta kalsan nerden baksan +3000$ gider orada. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben daha burdan istanbula giderken kara kara düşünüyorum millet yurt dışına gitme hesapları yapıyor hayatmı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hee yeni topak açmayan ben de sorumu soram o zaman. ist dan avustrulya'ya nasıl gidilir hangi şehir olduğu farketmez gidiş dönüş uçak bileti ortalama kaç paradır ist-dubai dubai den malezya malezyadan melbourne fln buldum 22 saat sürüo var mı gitmiş olan önerisi olan avrupa üzerinden daha pahalı oluo sanki help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 en ucuz istanbul-singapur-sidney 1800$ civarı. daha çetrefilli bi yol var ucuza. istanbul-aşkabat-bangkok (türkmenistan hava yolları ile) 530 euro bangkok-singapur 230-300$ air asia ya da jetstar airways ile. singapur-sydney zaten şehir içi dolmuş gibi ucak kalkıyor. sürekli kampanya oluyor.önceden bilet alırsan 1-2 ay gibi 150$ a bile bilet oluyor. buda 1100$ falan ediyor.tabi dönüşüde bu şekilde yapman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 agalar çılgınlar gibi dünyayı dolaşmak istiyorum bir başka memleket canada , macera dolu amerika birdolu yer daha götürün beni buralara!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Fistan said: istanbul-frankfurt-miami ucagına bineceksin miami den clarence town a gideceksin botla ya da deniz ucagı ile. orda tur şirketleri var seni 1 saate gösterdiğin yere atarlar. yol ücreti 1200$-1500$ civarı tutar istanbuldan.(gidiş dönüş ucak biletli) http://www.lib.utexas.edu/maps/africa/cape_verde_pol_2004.jpg burdaki resme göre sorduğum yer senegal'in karşısında. miami'ye gitmeye gerçekten gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu kapo verde adalarını hearts of ironda alıp liman yapmıştım acayip işime yaramıştı tavsiye ederim güzel yerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 nvda said: http://www.lib.utexas.edu/maps/africa/cape_verde_pol_2004.jpg burdaki resme göre sorduğum yer senegal'in karşısında. miami'ye gitmeye gerçekten gerek var mı? verdigin linkteki otel long island, south bahamas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evet pardon. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 daha demin samsun-eskişehir otobüs biletine 5ytl fazla verdimde içim acıdı para var huzur var ne diyeyim Allah bi yastıkta kocatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar