Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NE deriz aslinda ne demek isteriz...?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quete ettiğim yazı sadece *ı* harflerini yazabildiğini göstermek içindi konuyla alakası o kadar *ı* harflerine gelince onuda sen bul oku bidaha forumu istersen[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
beni dövmeye niyetlenmeden belirteyim 17. Dan süper ninja eğitimi almış bir kişiyim.. öhömmm

ayrıca geçirmiyorum, harbiden yani geçirsem çok belli olur, direk mavradayım.. hoşuma gittiği için takılıyorum yani...

çok da ciddiye almıyorum açıkcası, çünkü forumda herkesin kendince estetik kaygıları var ki 3 satır imza da bence hoş değil, senin quote konusundaki görüşünü saygıyla karşıladım ve postlarımda ";)" smiley kullanıyorum...

yani alınacaksan yapmayız bi daa.. [evet][signature][hline]smthng about sx&drt
Mesaj tarihi:
iyi'de benim'de o koydugum yazi bir yerden alinti :lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...

[Bu mesaj PiNk tarafından 24 January 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yani yazamıyorsun ?
yani
yani
zaten türkçe karakter geyiğinide ben topiğinde okudum biri yazmış bende araştırmacı gazetecilik yaptım *ı* nın olayı bu kadar diğerleri benim şahsi görüşüm olansa banelliği
resmini de görmedim ayrıca :D
wendigo ya geyik ossun die yazdım
heyecan yapma
:tebrikler:[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
IYI tam aciklama yapiyim o zaman da merakiniz gitsin...
Turkce karakterim yok bilgisayarimda...
I cikiyor tum yazdiklarim..
Bu yarisma olayindada metin yazi bir yerden alinti ben kendi klavyem'de yazmadim..
Kendi yazdigim ne deriz yazisindaki hatayi'da buldum ..
Herkes'ten cok ozur dilerim....[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Ya dua et kadınsın erkek olsan o yazı yüzüne yüzüne vurulurdu ahah yok mu şu erkekler :D
:tebrikz:
bu sefer olacak[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
Vurmussunuz zaten de ben anlamak ta gecikmisim her zaman ki gibi....
YOksa vurup bi kafa mi patlatmadiginiz kaldi....:([signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 24 January 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
beni dövmeye niyetlenmeden belirteyim 17. Dan süper ninja eğitimi almış bir kişiyim.. öhömmm

ayrıca geçirmiyorum, harbiden yani geçirsem çok belli olur, direk mavradayım.. hoşuma gittiği için takılıyorum yani...

çok da ciddiye almıyorum açıkcası, çünkü forumda herkesin kendince estetik kaygıları var ki 3 satır imza da bence hoş değil, senin quote konusundaki görüşünü saygıyla karşıladım ve postlarımda ";)" smiley kullanıyorum...

yani alınacaksan yapmayız bi daa.. [evet]

abi "takılma" bana hoşuma gitmiyo bu bir.

ikincisi bi üstteki post'dan quote yapmak bana ait bi estetik kaygısı değil,genel bir hatadır.istediğine sor.kısaca bu benim görüşüm değil,bu forumlardaki düzen.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Mesaj tarihi:
Sorry ben fake acc sandım ilk okuduğumda *!üzülür*
vallaha bi iki tuşu takılan bi klavyem var istiyosan veriim :)[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
Istemem bu kadar laf'tan sonra...
Agziniz'la kus tutsaniz yaranamassiniz...
BEnim daha sebek bi tip olmadigimi anlayamamissiniz ya ask olsun derim...:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Ra_D;
Daha fazla uzatmayacağım, zira hiç tadı yok. Peki sana bundan sonra takılmam hiçbir şekilde. Ama bu durum sana "özel" birşey değildi, bunu da bil.

Madem ki forum etiklerinden bahsediyoruz, aynı sayfadan quote yapmanın doğru olup olmadığını tartışabiliriz. Aynı zamanda "öms" varken, tartışılan bir topic içinde uyarı amaçlı bile olsa konuyla alakasız post atmayı da tartışabiliriz[bu bunu ben de yapmıyorum demek değil]. Konu dışında herkes biraz daha rahat davranıyor. doğrumu değilmi önemli değil "bu noktada", ama öyle... Yıllarca bol kullanıcılı [hem de çoğu yaşları gereği arızalı ] bir sunucunun forumlarda moderatorluk de yaptım.. ne nasıl olmalı, az çok fikrim var.

Cidden tartışmak istemiyorum. Bence alıngan davranmış olanda, rahatsız olduğunu hissediyor ve konunun kapandığını umarak özür diliyorum... Bundan sonra kişisel alabileceğini düşünerek, postlarımın seninle ilişkili olmamasına dikkat edeceğim....

İyi sabahlar[signature][hline]smthng about sx&drt
Mesaj tarihi:
hade bende yazam bişeler şu banel konuya :D
ben ne düşünürüm yada erkekler diycemde genelleme olacak bakalım şunlara
**Sinirli degilim(Tabiki sinirliyim biraz daha kasarsan bende patlicam...)
buna ok
**Beni seviyor musun(bunun anlamını bilmiyom hiç sorulmaz)
**Kilo mu aldim mı ne(bunuda erkekler sormaz sorarsa kesin almıştır ateş duman olayı)
**guzelmi sence bu kadin(kesin güzeldir :D)
**konusalim mi?(sus ve agzini acmadan beni dinle )*aynen aynen*
**Seni kardesim gibi goruyorum(başkası var aklında)
**Beni yarin ara(hayatta demem)
**mesgul diilsem gelirim(sen beni ruyanda gorursun )*katılıyorum*
**Unuttum(hatirlamak isime gelmedi) *yada acı veriyor* ohh çok dokunaklı oldu :D
**hazirim geliyorum(aslinda yeni hazirlanmaya basladim) *bunu bitek kızlar söyler zaten*
**Sıkıldım(denmez bi yalanla kaçılır)
**iletisim problemimiz var(beni anlamiyorsun !)
**ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degil mi(asla itiraf edilmez asla)
**cok bekledin mi?(poff neye takılmışsan bi bahane bulmak lazım)
**ne sekersin (ahah kesin bardayım içmişim *çirkin kadın yoktur az votka vardır*Rus atasözü (bkz.ruslar nekadar güzel
**Seni seviyorum(nerde söylendiği önemli :D yatakta söylenen hiçbir sözün geçerliliği yoktur)
[hline][b]Show No Mercy[b]

[Bu mesaj armra tarafından 24 January 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biliyorummmmmm:)
said:
Wendigo, 24 January 2004 02:56 tarihinde demiş ki:
pink;
sen sufersin :lol:
[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
**Sinirli degilim(bozkırladaki fırtına önceki sessizliği bilirmisin?)
**Beni seviyor musun(beni sevmeyen insanla işim olmaz da hani söyliim şimdiden zamanımı boşa harcama)
**Kilo mu aldim mı ne(oooh çatlayın patlayın istediğim her şeyi yeme hakkına sahibim sizin böyle bir lüxünüz yok, bünye saolsun)
**guzelmi sence bu kadin(sen bana baktığın sürece hatunu adam gibi süzemiyorum)
**konusalim mi? (ama sen hele duuur bak sana daha neler yapıcam)
**Seni kardesim gibi goruyorum(kesinlikle tipim değilsin boşuna kasma)
**Beni yarin ara(ararsan ekime kadar aramazsan hedeme kadar)
**mesgul diilsem gelirim (çöle gidip bahtsız bedeviyi oynamayı tercih ederim)
**Unuttum (yaa neyi unutmuştum ben?)
**hazırım geliyorum (daha benim bi 30 dk ya ihtiyacım var otur oturduğun yerde)
**Sıkıldım (hani diyorum bi aksiyona girsek ortam loşlaşsa)
**iletisim problemimiz var (ben seninle iletişmek istemiyorum)
**ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degil mi (çok fecal bir şey yaptım ben)
**cok bekledin mi?(dakikalardır izliyorum seni bakalım ben geç kalınca napacaksın diye)
**ne sekersin (ne kadar çirkinsin)
**Seni seviyorum (ya benimsin ya da karatoprağın yada ikisinin arasını bulalım)[signature][hline]I can't get no sartisfaction!
*!you feel horny*
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
said:
PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki:

**ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin)..

said:
PiNk, 18 December 2003 02:38 tarihinde demiş ki:
Alexi , niye bu kadar seker sin sen? Annen geceleri senin ustune seker mi serpmis uyumadan once.......

Hmm.
Harhar.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Mumi, unutma sen gidebilirsin ama kirli çamaşırların peşini bıramayacaklar heheh...

*!2 3 çift çorap don ve atlet konyaya doğru yol alır...*[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
I sense oğlancı in this thread...

Hmm clouded your future is Gris.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
Cok sekersin.....
said:
PhalanX, 24 January 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
Kıskandım walla bana kimse şeker demedi henüz forumda :)
[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Seni biryerlerde gördüm sanki=Umarım eskiyi hatırlamıyorsundur.
Senle olmak?Tabi=Başka bir alternatif yok.
Dışarımı cıkıcaz?Otursaydık.=Bu aksam baska bır işim var ama senınlede otururum.
İlginc gözlerin var.=Makyajı abartmışsın!
Bu üst ilginc durmuş.=I ıh hiç olmamış.
Beni sevdini mi söyledin?=Eh ne yapalım cevap belli.
O arkadaşlarda pek bir suskun.=I ıh hayır gitmem oraya!
vs vs...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...