PiNk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Soyle bir dusundum... Aslinda soylediklerimizle, soylemek istediklerimiz arasinda buyuk farklar vardir.. Ben konuyu Bayanlar acisindan ele aldim siz erkeklerin ne soylemek istedigini yazarsiniz nasil olsa... Parantez icleri beyinden gecen gercek dusunceler.. **Sinirli degilim(Tabiki sinirliyim biraz daha kasarsan bende patlicam...) **Beni seviyor musun(cuzdanini hazirla alisverise gidiyorum) **Kilo mu aldimm ne(guzel oldugumu soyle) **guzelmi sence bu kadin(benimle yarisamaz) **konusalim mi?(sus ve agzini acmadan beni dinle) **Seni kardesim gibi goruyorum(cok cirkinsin) **Beni yarin ara(insallah aramaz mendebur) **mesgul diilsem gelirim(sen beni ruyanda gorursun) **Unuttum(hatirlamak isime gelmedi) **hazirim geliyorum(aslinda yeni hazirlanmaya basladim) **Sikildim(daha dogrusu beni sykyyorsun) **iletisim problemimiz var(beni anlamiyorsun sapsal) **ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degilmi(ben bir mok yedim siki dur) **cok bekledin mi?(ben boyle bekletirim adami naberrrrrrr) **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. **Seni seviyorum(seni seviyorum):) DIp not: bunlar tamamen kisisel gozlemlerdir .. HEr kadin ayni dusuncelere sahip demek degildir..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. iyi bari...:)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yani iyi bişeylerde solüyomuş :D [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 22 January 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Arada yine 2 tane oLumLu sözLer war :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. şunu neden daha önceden sölemedin ya :(( gitti güzelim kız :( şimdi arkadaşız ama... ühühü :([signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: regulus, 22 January 2004 22:11 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. iyi bari...:) MAUIHAUAHU ! evet harbi iyi bari !
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 daha önce de söylemiştim..kadın düşünce sistemi ile uğaşılmaz çok komleks düşünürler.bir lafı çok fazla açıdan değerlendirip en kötü ihtimali seçerler.daha öncede verdiğim örnekteki gibi bir kadından tuz isterseniz ondan 50 tane anlam çıakrırı(mesela,bu ne biçim yemek tuzsuz tatsız veya ne biçim sofra hazırlamak bu tuz nerde vs vs) halbuki erkek sadece tuz istemektedir. erkek aklına geleni söyler,onun nasıl anlaşılacağını düşünmez.. karmaşa ahhh uğraşılmaz...:)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
jackass Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 seni seviyorum en güzel laf :)![signature][hline]i saw you on the short bus!
edi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bunlar da benim fikirlerim... Parantez icleri beyinden gecen gercek dusunceler.. **Sinirli degilim(cildirabilirim, bana bi bira ac, karsima otur ve dinle) **Beni seviyor musun(beni cok sevdigini soyle) **Kilo mu aldimm ne(hakkaten aldim mi, yasasin! sakin zayifladin deme) **guzelmi sence bu kadin(bence cok guzel ama sen yine de benim daha guzel olduumu soyle) **konusalim mi?(konusmaktan daha iyi bi oneri sun) **Seni kardesim gibi goruyorum(hic kimse icin dusunmedim valla, bunu es geciyoruz) **Beni yarin ara(yani sen aramassan ben asla aramicam) **mesgul diilsem gelirim(bu iki sekilde algilanabilir: 1) bayilarak gelicem ama simdi karizmami bozmak istemiyom 2) yapacak en son is olsa da gelmem) **Unuttum(ben gercekten cok unuturm valla, art niyet yok) **hazirim geliyorum(sen de hazir misin acaba) **Sikildim(beni eglendir) **iletisim problemimiz var(gorusmeyelim) **ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degilmi(hani evlenicez ya...) **cok bekledin mi?(ben cok bekletirim genelde, o yuzden sormam bu soruyu) **ne sekersin (bu da iki sekilde algilanabilir: 1) kiz arkadasin var mi 2) iyi cocuksun ama tipim deilsin, genelde ikincisi ama) **Seni seviyorum(seni seviyorum, sana asigim, canim, bitanem) HEr kadin ayni dusuncelere sahip demek degildir (kesinlikle katiliyorum)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hmm bir de $u var hep ba$ıma gelir : -- Merhabaa ( Oha boya bak bu ne boyle !!! ) -- Gelmeye calı$ırım ( Yataga atcaksın di mii yemezlerr ) bunlarda benim du$unceler -Meraba canım ak$ama me$gul musun ? -- Antremana gidecem ( Ewe giderim bi du$ alır gecerim bilgisayarın ba$ına ohh mis ) - (bir arkada$ var suvo deriz bayan telefonda gulunca hic bi$i anna$ılmaz) Pohauhhahuuhehaaa Cağğğnnnpuhahauuuhheeaa benndee puhahahpffaafaaaa Bi$i dicektim sna haftasonu bo$musun ? -- YOk ı ıh , mac var , antreman var , Kız var , Arkada$lar var .. Gelemem yani - Puahhaahuua aaaah puhahaha sen yokmusun seeen ğuhauhhuaaapfffaaaahuaaaa can bi$i dicem , can ? Caan kapadın mı ? Puahhaahuuaauahahu[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bunlar da benim fikirlerim... Parantez icleri beyinden gecen gercek dusunceler.. **Sinirli degilim(sakin,sakin,sakin,sakin...SAKİN!) **Beni seviyor musun(Seviyorsun dimi?) **Kilom nası?(Bisikletci adam kilo alır mı?mm iyi yaa,almışsam süper..Sezona yağlı gireyim..Hem erkek adam göbekli olurmuş ne güzel..) **Bu nasıl aşkım?(offf bir beğendiremedik..Altınıda,elmasda beğenmiyor :p ) **konusalim mi?(moralin mi bozuk?) **Seni kardesim gibi goruyorum(Yalan..Walla canımsın..Herşeyden üstünsün..) **Beni yarin aramayı unutma canım olmaz mı?(Unutursan üzersin..) **mesgul diilim gelirim(Ne işim varsa bırakırım sen iste yeter.) **Unuttum(wallahi unutmuşum..Offf rezil oldum..) **hazirim geliyorum(öeh..Koşmam gerekecek yine geç kaldım.) **ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degilmi(Eğer sevmiycem de,görüşürüz zaten..) **cok bekledin mi?(offf..rezil oldum..Kaç saattir bekliyor ki.) **çok güzelsin.. (ahhhhh gözleriiiiiinnnn beni benden alaaaan) **Ne yersin canım?(ulan kredi kartı yanımdamıydı? =)) ) **Aşkım bunu alak mı?(ulan çok pahalıymış be..) **Çok fazla sıfırı var be onun..(Almayalım istersen?) **Yanındayım her zaman...(Hiç bir zaman bırakmıyacağım..seni seviyorum..) vs vs..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: ZeuZ, 22 January 2004 22:44 tarihinde demiş ki: -Meraba canım ak$ama me$gul musun ? -- Antremana gidecem ( Ewe giderim bi du$ alır gecerim bilgisayarın ba$ına ohh mis ) eheh bu harbiden güzelmiş :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 -slm (allahım nolur benden hoşlansın...)[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Bıshop, 22 January 2004 23:19 tarihinde demiş ki: -slm (allahım nolur benden hoşlansın...) hahaaaaaa super mis buda..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 walla sanırım kızlar için konuşuyoruz.benim anladıklaım. -uyuya kalmışım(sana o anda, o kadar sinirliydimki ,senle konuşmak istemiyodum.bu yüzden açmadım veya cevap vermedim) -senden bişi istesem yaparmısın?(boktan,amelelikden hallice, bi işim var.üşengeç olduğum için yapmıyorum.sana yıkmayı düşünüyorum) -bu fena değil.ama indirime girince alırım(doğum günümde yada yakında hangi özel gün varsa, hediye olarak bunu istiyorum) ha bide şöle bi diyalog var.berbat sinir bozucu bi diyalog. -(soyunma kabininden çıkar.aynaya bakar) bu nasıl? - fena değil - nası yani? - ya güzel işte. - beğenmedin - yoo - sen beğenmedin - ya niye beğenmiyim.sen beğendiysen bencede güzel işte. - ya niye doru düzgün cevap vermiyosun insana.bana göre söyleme kendi fikrini söle - bence güzel.sen ne diyosun? - hmm omuzlarımdan basılmış gibi duruyorum.almıycam. (orda çalışan kızlardan biriyle gözgöze geldik, bana acıyarak bakıyodu.) bide şu var.(bu konuşma devam ederken benim acayip acelem var.) -mavimi? kremrengimi? -bence aynı. -ikiside güzel değil yani. -hayır başımın belası ikiside güzel ama rengi farketmez. -ben karar veremedim ya yardım etsene. -o zaman kremrengini al.zaten her şeyin baby blue. -ya ama mavide güzel. -o zaman maviyi al. -ya bilmiyorum. -yürü ikisinide alıyoruz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? [Bu mesaj Ra_d tarafından 23 January 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 **Sinirli degilim(sadece biraz daha devam edersen yok yere olacağım) **Beni seviyor musun(akşam çocuklarla takılmaya karar verdik) **Kilo mu aldim ne(ama yüzüm hala yakışıklı, değil mi?) **yakışıklımı sence bu adam?(kasıntının teki işte) **konusalim mi?(yeni sevgili buldum) **Seni kardesim gibi goruyorum(cok cirkinsin)* **Beni yarin ara(akşama da buluşalım) **mesgul diilsem gelirim(daha iyisini bulmazsam) **hazirim geliyorum(daha maçın bitmesine 10 dk. var) **Sıkıldım(sevişelim) **iletisim problemimiz var(sevişelim ;)) **ne yaparsam yapiyim beni seviceksin degilmi(hani ofisteki o kızıl vardı ya) **ne tatlısın (hedefe kilitlendik merkez).. **Seni seviyorum(seni seviyorum *ne kadar sürer bilemiyorum)[signature][hline]smthng about sx&drt
edi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bizde tam tersi durum yasaniyo: benim adam devamli "caniim sunu da denesene, bunu da denesene, bak bu da guzel" seklinde, ben de "ya tamam alalim birini gidelim, ter basti, olecem, giy cikar tersim dondu" hic sevmem kiyafet alisverisini, iyy[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Boojack, 22 January 2004 22:17 tarihinde demiş ki: said: regulus, 22 January 2004 22:11 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. iyi bari...:) :-P MAUIHAUAHU ! evet harbi iyi bari !
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. said: PiNk, 13 January 2004 23:02 tarihinde demiş ki: Cok sekersin green hele siyah beyaz resmine hasta oldum.... LoL :))[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: green_martian, 23 January 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 22 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: **ne sekersin (cok hos,ilginc bir tipsin bravo dikkatimi cektin).. said: PiNk, 13 January 2004 23:02 tarihinde demiş ki: Cok sekersin green hele siyah beyaz resmine hasta oldum.... LoL :)) lol araştırmacı paticik ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 abi bi üstteki postan ,hele hele bi üstteki post eşşek kadarsa,quote yapmasak. forumlarımız daha güzel gözükmezmi.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Aman da aman burasi bir dolu sadettin teksoy'la doluymus da haberimiz yokmus.. Yakaladiniz ha.. Eh gun gelir bende sizi yakalarim ole olsun...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Recall06 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Cok tatli biri. ( son model arabasi var ) Cok yardımsever. ( ne istersem aliyor ) Hic yalan soylemem. ( gerektiginde herseyi soylerim kurtulmak icin ) Seni hic aldatmadim. ( Fırsatım olmadi yakalanmaktan korkuyorum ) Cocukluk arkadasım. ( ilk sevgilim belkide 5. ) Elime erkek eli deymedi. ( sadece 3 5 kez sevistim ) Okuldan arkadasım. ( sen yokken beni eylendirsin diye kuyruk salladıgım biri ) Para benim icin hic onemli degil. ( senin paran olmasi yeter benim icin onemli degil ) Regli oldum. ( sevismem dokunma sinirliyim bunalimdayim ilgi istiyorum ) Beni seviyormusun? ( hala tasman takılımı ) +Sen paranoyaksın! ( Yahu ne cin adamsın bıktım yalanlarımın ortaya cıkmasından ) Kadinlarin yalanlari: Rahibe hayatı yasadım. Seni seviyorum. Seni sevmiyorum. Fantezi kurmam. Masturbasyon yapmam. Seni aldatmam. Senden baskasi ilgimi cekmez. Cocukluk arkadasım. Okuldan arkadasım. İşten arkadasım. Bu gece cok yorgunum. Regl oldum. Param biti. Ben yatıyorum. Kız arkadasımın evindeyim. Babam bilmiyor. Sen ilksin. Sen sonsun. Benim icin ölürsen veya öldürürsen seni hayat boyu beklerim. Herkese senden bahsediyorum. Beni ne doktorlar istedi varmadım. Kavga eden erkekleri sevmem. ( Siz sinirlenip kavga ederseniz kaba ama onun sinirlendigi biri ile kavga ederseniz onurlu gururlu bir insan olursunuz ) Abim gibi severim. Kardesim gibi severim. Ailemle gidiyorum. Kuzenimin dugunu. Paraya önem vermem. Kontürüm bitmişti. O zaman daha cocuktum. Beni sev yeter. Boşluğa bakıyordum. Sır tutabilirim.
arc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Recall06, 23 January 2004 00:36 tarihinde demiş ki: +Sen paranoyaksın! ( Yahu ne cin adamsın bıktım yalanlarımın ortaya cıkmasından ) aaha kesinlikle budur olay![signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Ra_d, 23 January 2004 00:33 tarihinde demiş ki: abi bi üstteki postan ,hele hele bi üstteki post eşşek kadarsa,quote yapmasak. forumlarımız daha güzel gözükmezmi. aratırmacı gazeteciyiz dedik ya ;) big bro is watching yo! ay gene quote yapmışım :p[signature][hline]smthng about sx&drt
Öne çıkan mesajlar